Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Flamingo
Little&Bigger
Trixie
Drymate
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Koiratarha ja koira-aitaus

15 tuotetta 1 kaupasta

Koiratarhat netistä

 

Koiratarha on todella helppo rakentaa itse elementeistä, joita myydään myös netissä. Netistä koiratarhan ja koira-aitauksen elementit saakin tilattua helposti ja nopeasti suoraan kotiin. Katso tämän sivun koiratarhatarjontaa ja vertaile tuotteiden hintoja. Kun klikkaat 'kauppaan' sinut ohjataan suoraan verkkokauppaan ostamaan kyseinen tuote. Tällä sivustolla ei myydä mitään, ainoastaan vertaillaan hintoja ja tuotteita.

Elintarvikekauppa myy koottavia sekä valmiita koiratarhoja

Suuren koiratarhan voi koota esimerkiksi Eläintarvikekaupan myymistä suurista verkkoelementeistä, joita on siis eri kokoisia ja vahvuisia, ovella ja ilman. Verkkoja on joko kalterilla tai verkolla. Verkkoelementit kiinnitetään toisiinsa omilla kiinnikkeillään, joita niinikään saa tilattua netistä. Elementeistä voi koota juuri sellaisen kokonaisuuden kuin on tarvetta. Eläintarvikekaupasta myydään myös valmiita koiratarhoja, joissa on kaikki osat mukana. Valmiissakin on neljä erilaista mallia joista valita.

Koira-aitauksia pienille koirille

Aina ei kuitenkaan tarvita suurta, korkeaa ja jämäkkää koiratarhaa, vaan usein pikkukoiralle riittää matala koiran aitaus, joita myös voi tilata valmiina netistä. Little&Bigger, Gold Zink, LifeStages, TS ja Savig Dog Park merkeiltä löytyy koira-aitauksia, joita tosin oikeastaan kaikkia myydään pentuaitauksina. Näitä voi kuitenkin käyttää myös aikuisilla koirilla, kunhan nämä on niin pieniä etteivät ne pääse hyppäämään aidan yli.

 

Koira-aitauksia on monia eri kokoja. Monet ovat kuusikulmaisia tai kahdeksankulmaisia, isompia ja pienempiä. Trixien pentuaitaus on kevyt, telttakankainen, ja se onkin helppo kasata ja ottaa mukaan esimerkiksi kesälomaretkelle. Kevyt koira-aitaus helpottaa koiran kanssa olemista ulkosalla. Joissakin koira-aitauksissa on myös jonkinlainen katon tapainen, jonka tarkoitus on suojata auringon paahteelta.

 

Koiratarhojen hintoja kannattaa vertailla etukäteen. Esimerkiksi jämäkkää, kestävää verkkoelementtiä ei kuitenkaan ole netistä saatavilla kuin Eläintarvikekaupasta, joten kaikkia hintoja ei tietenkään voi vertailla.

Siirry alkuun