Acana Sport Agility
62,99€ 68,90€
Acana Singles Grass-Fed Lamb 17 kg
99,99€ 114,90€
Acana Classics Prairie Poultry 17 kg
63,99€ 79,90€
Acana Singles Grass-Fed Lamb
22,90€
Acana Regionals Pacifica Dog
51,90€
Acana Regionals Grasslands - 6 kg
55,90€
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Acana

61 tuotetta 1 kaupasta
Acana

Laadukasta koiranruokaa Acanalta

Koirat ja kissat ovat luonnostaan saalistajia. Niiden hampaat, leuat ja ruuansulatus ovat ominaisia lihansyöjille, joiden ravinto koostuu lähes kokonaan lihasta sekä pienemmistä määristä hedelmiä, vihanneksia ja kasveja. Acana-täysravinnot tuotetaan tuoreista lähialueiden raaka-aineista Kanadan Albertassa, Champion Petfoodsin tehtailla. Luontaisesti sopivaan ravintoon pohjautuvaa filosofiaa edustaa uuden luokan täysravinto, joka on suunniteltu ravitsemaan koirat ja kissa ottaen huomioon niiden luontaiset liha- ja proteiinitarpeet.

Luontaisen ravinnon ominaispiirteitä ovat runsas ja monipuolinen lihaproteiinipitoisuus sekä alhainen hiilihydraattien määrä. Perinteisesti lemmikkiruuat sisältävät vain yhtä eläinproteiinia, kuten kanaa tai lammasta, sekä runsaasti hiilihydraattipitoisia viljoja. Acana-täysravinnot sisältävät 3 – 5 eri eläinproteiinin lähdettä, runsaasti ja monipuolisesti hedelmiä ja vihanneksia sekä vain vähän tai ei ollenkaan viljaa. Tuotteiden valmistukseen käytetään runsaasti ihmisravinnoksi luokiteltua lihaa (55 – 65 %), kuten vapaana kasvanutta kanaa Albertan preeriamaatiloilta ja kuningaslohta Vancouver Islandin vesiltä. Acana-täysravinnot sisältävät myös vapaana kasvanutta ankkaa, lammasta, nautaa ja biisonia sekä vapaana pyydettyä kuhaa, siikaa, kampelaa ja silliä. Tuotevalikoimista löytyvät vaihtoehdot pienille ja suurille lemmikeille aina pennusta senioriin. Allergiset ja erityisen aktiiviset koirat on otettu tuotevalikoimassa hyvin huomioon.

Suomessa Acana-tuotteita myyvät lemmikkikauppojen lisäksi eri lemmikkitarvikkeiden nettikaupat kuten Peten Koiratarvike, Musti ja Mirri ja Zooplus. Lisäksi tuotteita saa ostaa myös maahantuojan omilta nettisivuilta osoitteesta slnimport.fi.

Acana koiran- ja kissanruokien tavoitteena on mahdollisimman luontainen ravinto Paljon lihaa, vähän viljaa

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun