Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Peten Koiratarvike
Zooplus
Poista kaikki suodattimet

Oster

24 tuotetta 2 kaupasta
Oster

Oster trimmauskoneet koiran trimmaukseen

Oster on koiratarvikemerkki, jonka tuntee varmasti jokainen koiranomistaja, jolla on trimmattava koira. Oster tarjoaa laajan valikoiman erilaisia trimmauskoneita ja tarvikkeita sekä koiran koko turkin trimmaukseen että pikkutarkkaan leikkuuseen. Esimerkiksi villakoirat, snautserit ja monet terrierit ovat trimmattavia koirarotuja. Trimmauksen tarkoituksena on poistaa kuollut karva, jotta uusi karva voi kasvaa sen tilalle. Samalla edistetään koiran hyvinvointia ja terveyttä sekä muotoillaan se rodunomaisen näköiseksi.

Osterin tuotevalikoimassa on trimmauskoneita ja -veitsiä jokaiselle koirarodulle ja moneen muuhunkin koiran karvan hoitotoimenpiteeseen. Esimerkiksi karkeakarvaisten koirarotujen turkin vaatima nyppiminen tapahtuu sormin ja tylsää trimmausveistä apuna käyttäen. Kaikkia koiria ei ole tarpeen trimmata, mutta niiden turkki vaatii kuitenkin myös säännöllistä harjausta pysyäkseen terveenä ja kiiltävänä. Osterin harjat ja karstat ovat erittäin suosittuja sekä kotikäytössä että ammattitrimmaajien salongeissa. Suomen ilmastossa kaikkien koirien tassut joutuvat koville. Tassujen terveydestä huolehditaan puhdistamalla ja kuivaamalla ne huolellisesti jokaisen lenkin jälkeen. Oster tarjoaa tähän oivallisen mikrokuituisen tassuharjan. Osterin tassuharjaan on luonnollisesti saatavissa myös vaihtoliinat.

Osterin koiratarvikkeita on kätevintä ja edullisinta ostaa netistä. Netin koiraharrastussivustoilta löytyy esittelyjä, arvosteluja ja käyttäjien kokemuksia Osterin trimmauslaitteista ja muista koiratarvikkeista. Alennuskoodeja hakemalla voi vielä saada lisäalennuksia eri koiratarvikemerkeistä.

Oster tuotemerkki lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun