Koiratarvikkeet netistä

Petsafe

21 tuotetta 1 kaupasta
Petsafe

Petsafe lemmikkivahdit ja sitruunapannat

Petsafe valmistaa lemmikkieläinten pihavahteja, kissanluukkuja, koirien haukunestolaitteita, eläinten koulutusvälineitä ja lemmikkien juoma-automaatteja. Suomessa tuotteita myyvät Musti ja Mirri, Best Friend Group sekä Koiravaruste.fi. Kissan tai pienten koirien luukut helpottavat lemmikin ulkoilua.

Rajaa haluamasi alue koirallesi

Oveen asennettavat luukut antavat lemmikille vapauden liikkua sisään ja ulos ilman omistajan jatkuvaa valvontaa. Perinteisten mekaanisten luukkujen lisäksi saatavilla on infrapunatunnistimella avautuva luukku, joka aukeaa infrapunapannalla varustetun kissan lähestyessä. Tunnistin siis pitää vieraat lemmikit ulkona talosta. Voit valita myös kissanluukun, joka avautuu tunnistaessaan siihen ohjelmoidun eläimen mikrosirun. Petsafen valikoimassa on langattomia ja rajausjohdollisia lemmikkien pihavahteja, jotka toimivat kuin näkymätön aita pitäen lemmikin sille rajatulla alueella. Järjestelmä sisältää lähettimen, rajausjohdon (ei langattomassa mallissa) ja eläimelle laitettavan kaulapannan, joka antaa merkkiäänen ja harmittoman sähköstimulaation lemmikin pyrkiessä pois sille rajatulta alueelta. Eläin oppii nopeasti sallitun alueen rajat ja voi ulkoilla tyytyväisenä vapaasti sille sallitulla alueella.

Petsafe sitruunapanta on turvallinen valinta koiralle

Koirien haukunestolaitteet ja -pannat sekä koulutuspannat toimivat koiran koulutuksen apuvälineinä ei-toivottujen tapojen karsimiseksi. Ultraäänihälytys, jonka koirat kuulevat, toimii yleensä käskyä tai ihmisen huutamista paremmin, opettaen koiran noudattamaan sille annettuja ohjeita. Valikoimassa on myös värinällä toimiva hellävarainen haukunestopanta lemmikin haukkumisen vähentämiseksi.

Kouluta turvallisesti

Petsafe valmistaa myös koirien Easy Walk -reaktiovaljaita, kuonopantoja sekä etäkouluttimia. Sisäkissan ulkoiluttamiseen on saatavilla Easy Walk -valjaat ja talutushihna. Edistykselliset Petsafe-tuotteet sopivat kaikille kissa- ja koiralemmikeille.

Siirry alkuun