Koiratarvikkeet netistä

Planet Pet

35 tuotetta 1 kaupasta
Planet Pet

Planet Pet Society on eettinen valinta

Planet Pet Society on uusi eettinen tuoteperhe, jonka tuotosta lahjoitetaan yksi prosentti eläintensuojeluun. Tuoteperheeseen kuuluvat lihaiset täysravinnot, maistuvat herkut ja laadukkaat tarvikkeet sekä lelut koirille. Lisäksi tuotteita löytyy kissoille, kuten imukykyiset ja pölyämättömät kissanhiekat, maistuvat herkut ja laadukkaat tarvikkeet.

Planet Pet Societyn koirien tuotteista löytyy täysravinnot kuivaruoista ja makkaroista koostuvasta valikoimasta. Planet Pet Societyn kuivaruoista löytyy valikoimaa kaikille koirille. Tuotteet ovat vehnättömiä. Lisäksi koirille on tarjolla erilaisia herkkuja, hygieniatuotteita ja eri tarvikkeita kuten kuppeja, turkin hoitotuotteita ja petejä. Mainittavia erikoistuotteita ovat esimerkiksi nuoltava herkku, joka soveltuu koulutukseen. Training Stick Planet Pet on hyvältä maistuva nuoltava herkku, jonka avulla palkitseminen tapahtuu nopeasti. Tuote on helppo ja siisti käyttää. Tuotteesta löytyy kaksi makuvaihtoehtoa: Kana ja naudanliha. Tarvikkeista löytyy esimerkiksi erilaisia puhdistusliinoja tassuille, korville ja hampaille. Koirien valjaista löytyy myös erikoisvaljaita, kuten vetovaljaita.

Herkkuja koiralle

Yritykseltä löytyy myös kissojen tuotteita. Valikoimassa on erilaisia herkkuja, hygieniatuotteita sekä muita tarvikkeita. Herkut on valmistettu laadukkaita raaka-aineita käyttäen ja ne ovat sataprosenttisesti lihaa sisältäviä tuotteita. Hygieniatuotteista löytyy puhdistusliinoja kissan tassuille ja hiekkalaatikon puhdistukseen. Tarjolla on myös kissanhiekkoja sekä joitakin leluja.

Tuotteita myyvät eri eläintarvikkeiden erikoismyymälät. Internetissä tuotteita myyvät esimerkiksi mustijamirri.fi ja petenkoiratarvike.com.

Planet Pet Society tiivistetysti

Siirry alkuun