Koiratarvikkeet netistä

Royal Canin

88 tuotetta 1 kaupasta
Royal Canin

Royal Canin koiranruokaa saa yli 90 maassa

Royal Canin on ranskalainen, vuonna 1967 perustettu koiran- ja kissanruokia valmistava yritys, jonka tuotteita myydään yli 90 maassa lemmikkitarvikeliikkeissä ja eläinklinikoilla. Tuotteet jakautuvat erikoisliikkeissä myytäviin kissan- ja koiranruokiin, sekä ainoastaan eläinklinikoilla myytäviin erikoisruokiin.

Royal Canin sopii niin pennuille kuin täysikasvuisille

Royal Canin -koiranruuat jakautuvat erikokoisille koirille tarkoitettuihin sarjoihin täysravintoa ja säilykkeitä sekä rotukohtaisiin tuotteisiin, joista löytyvät omansa 20 eri koirarodulle. Rotukohtaisissa täysravinnoissa on omat vaihtoehtonsa pennuille ja aikuisille koirille. Royal Caninin valikoimasta löytyvät omat tuotteensa myös tiineille narttukoirille sekä paljon energiaa tarvitseville koirille, jotka tekevät työtä tai treenaavat paljon. Royal Canin kissan- ja koiranruuat saat hankittua hyvin varustetusta lemmikkitarvikeliikkeestä. Eläinlääkärien vastaanotoilla ja eläinklinikoilla on myynnissä sekä kissojen että koirien korkealaatuisia täysravintoja, joista klinikan ammattitaitoinen henkilökunta osaa suositella sopivat juuri sinun lemmikillesi. Eläimen sairastuessa sen ravinnontarve voi muuttua tai se voi tarvita erityisravintoa sairauden aikana. Näihin tapauksiin Royal Canin on kehittänyt erikoisruokavaliot, joita myydään eläinlääkäriasemilla.

Ruokaa myös kissoille

Erilaisille kissoille on valittavissa omat tuotteensa Royal Caninin laajasta valikoimasta. Kissa ikä, koko ja elämäntavat vaikuttavat ravinnontarpeeseen. Pentukissat, aikuiset, ikääntyvät ja ylipainoiset kissat tarvitsevat kukin omantyyppistään ravintoa. Herkkävatsaisille, iho- tai muista terveysongelmista kärsiville kissoille on valittavissa omat tuotteensa kuten tietyille eri kissaroduillekin. Feline Health Nutrition -ruokavalio kattaa kissan kaikki ikävaiheet pennusta aikuisuuden kautta vanhuuteen. Sarjaan kuuluvat kuivat täysravinnot, säilykkeet ja kissan emonmaidonvastike orvoille kissanpennuille tai emon riittämättömän maidontuotannon lisänä käytettäväksi.

 

Siirry alkuun