Sam's Field koiratarvikkeita myyvät nettikaupat

Koiratarvikekaupoista mm. Peten Koiratarvike, Petnap, Animail edustavat Sam's Field -koiratarvikkeita. Näet kaikki sivujemme Sam's Field -koiratarvikkeita myyvät koiratarvikekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Sam's Field -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 koiratarvikekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
 • Peten Koiratarvike
  Toimitusaika: 2-7 pv
  Toimitukset: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  Suositut karva-alustat - koko valikoima -20 %
 • Petnap
  Toimitusaika: 2-5 pv
  Toimitukset: 5,9 €
  Yli 49 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Animail
  Toimitusaika: 1-3 pv
  Toimitukset: 4,9 - 14,9 €
  Ilmainen toimitus
  yli 100€ tilauksissa
 • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] koiratarvike.fi

Sam's Field Koiranruoka

Sam
Sam's Field

Sam’s Field kuivaruuat netistä

Sam’s Field on uusi kuivaruokasarja, joka sisältää runsaasti lihaa sekä hedelmiä ja vihanneksia. Superpremium tason täysravinnot sisältävät yleisesti vain vähän viljaa eikä lainkaan vehnää vaan perunaa, maissia sekä riisiä. Sam’s Field -tuotteet sisältävät hiilihydraatinlähteenä vain perunaa ja kasviksia, ei siis lainkaan viljoja tai maissia. Kaikki täysravinnot sisältävät korkealaatuista lohiöljyä, joka on hyväksi iholle ja turkille sekä hermoston toiminnalle.

Tuotteet on sopeutettu koirien luonnollisiin ravintotarpeisiin niiden iän, koon ja muuttuvien ravintovaatimusten mukaan. Tuotteet sisältävät runsaasti korkealaatuista lihaa ja eläinkunnan proteiineja sekä hedelmä - ja vihannesuutteita. Ainutlaatuinen ravinto tukee tervettä ruoansulatusta ja ravintoaineiden tehokasta hyväksikäyttöä.

Tuotevalikoimista löytyy monia eri kuivaruokia kaikenikäisille, kokoisille ja erikoisruokavaliota vaativille koirille. Valikoimissa on yhteensä kymmenen eri tuotetta. Chicken & Potato Puppy sisältää 70 % kanaa, hedelmiä ja vihanneksia ja on tarkoitettu kasvavalle pennulle. Lamb & Rice Light & Senior on hypoallergisen koostumuksensa ansiosta hyvä tuote ylipainoisille sekä ikääntyneille koirille. High meat & Grain free Adult sisältää 65 % kanaa, hedelmiä ja vihanneksia. Sen koostumus on täydellinen täysikasvuisille koirille.

Sam’s Fieldin tölkkiruoista löytyy viisi eri makua. 80 % tuotteesta on lihaa. Myöskään tölkkiruoat eivät sisällä viljaa, soijaa, säilöntäaineita eikä väriaineita.

Suomessa Sam’s Fieldin tuotteita myyvät eri lemmikkieläinten erikoiskaupat. Internetistä tuotteita voi ostaa esimerkiksi osoitteista petnetstore.fi tai petenkoiratarvike.com.

 

Sam’s Field koiran kuivaruoat tiivistetysti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun