Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Peten Koiratarvike
Zooplus
Poista kaikki suodattimet

Belcando

83 tuotetta 2 kaupasta
Belcando

Belcando koiranruokaa laadukkaista raaka-aineista

Belcando on saksalainen yritys, joka tuottaa erilaisia koiranruokavalmisteita. Valikoimasta löytyy erilaisia kuivaruokia ja säilykkeitä sekä muutamia tekstiilituotteita ulkoiluun. Tuotteet erottuvat edukseen niiden korkealaatuisen raaka-aineiden vuoksi. Tuotteissa käytetyt raaka-aineet hankitaan vain korkealaatuista lihaa ja viljoja tuottavilta yrityksiltä, jotka täyttävät Saksan lakien lisäksi myös Bewitalin laatukriteerit.

Tuotteet on valmistettu arvokkaista raaka-aineista sisältäen esimerkiksi viinirypäleensiemenjauhoa ja chian siemeniä. Tuotteiden valmistuksessa käytetään useampia proteiinin lähteitä mukaan lukien siipikarjaa ja kalaa. Kalatuotteissa on käytetty välittömästi pyynnin jälkeen valmistettua silliä. Tuotteissa käytetyt kananmunat on kuivattu kokonaisina, mikä takaa hyvän sulavuuden ja korkeimman mahdollisen biologisen arvon. Tuotteissa on otettu huomioon myös raaka-aineiden eettisyys. Belcandon tuotteissa käytetään esimerkiksi vain vapaana laiduntaneen, luonnollisissa olosuhteissa kasvaneen lampaan lihaa.

Pennuille, junioreille ja aikuisille koirille

Tuotevalikoimasta löytyy omat tuotteensa nuorille, aikuisille ja erityisruokavaliota vaativille koirille. Nuorille koirille kuivaruokien valikoimasta löytyy penturuoka Puppy, Junior sekä Junior isoksi kasvaville koirille. Aikuisille koirille löytyy valikoimaa seitsemästä eri vaihtoehdosta. Mainittavana erikoisruoka Finest Grain-Free, joka on tarkoitettu aikuisille, nirsoille, pieni- ja keskikokoisille koirille, jolla on viljaherkkyys. Lisäksi valikoimassa on erikoisruokia esimerkiksi vanhemmille koirille, jotka vaativat jo vatsaherkkyytensä vuoksi miedompaa ruokaa.

Lisätietoa tuotteista saa osoitteesta belcando.de, josta löytyvät kaikki tuotteet ja niiden tuotesisällöt. Belcando tuotesarjaa myy lemmikkituotteiden erikoisliikkeet sekä esimerkiksi nettikauppa petenkoiratarvike.com.

Belcando tiivistetysti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun