Vari Kennel koiratarvikkeita myyvät nettikaupat

Koiratarvikekaupoista mm. Peten Koiratarvike, Musti ja Mirri, Animail edustavat Vari Kennel -koiratarvikkeita. Näet kaikki sivujemme Vari Kennel -koiratarvikkeita myyvät koiratarvikekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Vari Kennel -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 koiratarvikekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
 • Peten Koiratarvike
  Toimitusaika: 2-7 pv
  Toimitukset: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  Suositut karva-alustat - koko valikoima -20 %
 • Musti ja Mirri
  Toimitusaika: 1-3 pv
  Toimitukset: 2,9 - 7,9 €
  Yli 50 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Animail
  Toimitusaika: 1-3 pv
  Toimitukset: 4,9 - 14,9 €
  Ilmainen toimitus
  yli 100€ tilauksissa
 • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] koiratarvike.fi

Vari Kennel

Vari Kennel
Vari Kennel

Vari Kennel koirankuljetuslaatikot

Vari Kennel on koiratarvikemerkki, jonka päätuotteena on kuljetuslaatikko. Vari Kennelin kuljetuslaatikko on ekologinen, kestävä, helppokäyttöinen ja turvallinen. Tämä kansainvälisesti tunnettu ja testattu koiran kuljetuslaatikko on I.A.T.A:n hyväksymä virallinen lentokuljetuslaatikko. Lemmikin kuljetuksessa on monia stressaavia ja epämukavuutta aiheuttavia seikkoja, minkä takia koiranomistajan kannattaa hankkia kuljetuslaatikko, jossa koiran matkustusmukavuus on optimoitu, ja joka samalla mahdollistaa koiran kunnon tarkkailun ja mahdolliset hoitotoimet mahdollisimman vaivattomasti.

Sanotaan, että Vari Kennelin kuljetuslaatikot ovat lemmikkilaatikoiden Rolls Royce! Vari Kennelin laatikot ovat sekä vahvat ja kestävät että kevyet. Laatikoissa on kova muovikuori ja teräsverkko-ovi. Lisäksi laatikon sivuilla on pienemmät katseluaukot. Takaseinät ovat ummessa lemmikin turvallisuudentunteen parantamiseksi. Pienempien koirien laatikot Vari Kennel on varustanut kantokahvoin. Isompien koirien kuljetuslaatikot siirretään helposti liukuvien pyörien avulla. Vakiovarusteena on kaksi juomakuppia, jotka on turvallisesti kiinnitetty kantolaatikon rakenteisiin. Lisäksi Vari Kennel tarjoaa valmiit kuljetustarrat.

Kuljetuslaatikon saat helpoiten netistä

Vari Kennelin koirien kuljetuslaatikot saa kätevimmin ostettua netistä koiratarvikkeiden verkkokaupasta. Alennuskoodisivustolla kannattaa vierailla ennen verkkokaupan tilausvahvistuksen tekemistä. Alennuskoodilla saa koiratarvikkeet tilattua netistä entistäkin edullisemmin. Kokemuksia Vari Kennelin kuljetuslaatikoista kannattaa seurailla netissä ja kysellä muilta reissaajilta sekä kasvattajalta. Ennen kuljetuslaatikon tilaamista lentomatkalle täytyy kuitenkin varmistaa kyseisen lentoyhtiön mahdolliset erikoisvaatimukset ja kokorajoitukset kuljetuslaatikon suhteen.

Vari Kennel on koiratarvikemerkki, joka tarjoaa kansainvälisesti hyväksyttyjä ja korkealaatuisia koirankuljetuslaatikoita kaikkiin tarpeisiin. Esimerkiksi Peten koiratarvike ja Petnap myyvät Vari Kennelin koiratarvikkeita netissä.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun