Bio-Groom Super Foam, 425 g
19,95€
Bio-Groom Coat Polish, 473 ml
17,95€
Bio-Groom Fluffy Puppy shampoo, 355 ml
13,95€
Bio-Groom Magic Black, 184 g
19,95€
Bio-Groom Vita-Oil hoitoöljy, 473 ml
29,95€
Bio-Groom Magic White, 284 g
24,95€
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Bio-Groom

13 tuotetta 1 kaupasta
Bio-Groom

Bio-Groom on koiratarvikemerkki, jonka historia ulottuu 1970-luvun Texasiin. Tuolloin kemisti Claus Pohl kehitti koirien trimmaajan pyynnöstä koirashampoon, joka sekä hoitaa turkkia että vähentää kirppuja. Vuosikymmenien aikana koiratarvikemerkki Bio-Groom on kasvanut sekä liiketoiminnaltaan että tuotevalikoiman laajuudeltaan yhdeksi maailman tunnetuimmista koiratarvikemerkeistä. Bio-Groom on hyvin ylpeä taustastaan ja tuotteistaan, ja yrityksen filosofiana on tuottaa premium-tason hoitotuotteita parhaimmista mahdollisista raaka-aineista, jotka takaavat lempeän, mutta tehokkaan hoitotuloksen.

Bio-Groomin tuotevalikoimaan kuuluvat koiran shampoot, hoitoaineet, suihkeet, talkit ja hoitoöljyt. Bio-Groomilla on myös tuotteita koirien korvien ja silmien puhdistamiseen sekä kirppujen ja punkkien häätämiseen. Jokaiselle erilaiselle turkille on omat tuotteensa. Olipa koira kiharakarvainen, pitkäturkkinen tai karkeakarvainen, löytyy sille sopiva turkinhoitoaine Bio-Groom -koiratarvikemerkiltä. Bio-Groomin suihkeilla voi esimerkiksi poistaa turkista sähköisyyden pesun jälkeen kuivattaessa ja harjattaessa. Suihkeet eivät ärsytä ihoa eivätkä jätä turkkia tahmeaksi, ja niitä voi käyttää märkään tai kuivaan turkkiin. Löytyypä Bio-Groomilta myös koirien hajuste! Fresh Country Colognella saa tunkkaisen koiran tuoksumaan raikkaalta freesialta.

Bio-Groomin koiratarvikkeet voi ostaa kätevästi netistä. Koiratarvikemerkkejä myyvät verkkokaupat tarjoavat kattavan tuotevalikoiman nopealla toimituksella. Alennuskoodeja etsimällä nämäkin tuotteet saa netistä tilattua erittäin edullisesti. Kokemuksia Bio-Groomin tuotteista löytää parhaiten netin koirapalstoilta ja kasvattajien ryhmistä.

Bio-Groom tiivistetysti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun