Koiratarvikkeet netistä

Brit

42 tuotetta 1 kaupasta
Brit

Brit Care raakaruoka sopii allergisille koirille

Brit Care on hypoallerginen ja helposti sulava koiran täysravintotuotemerkki, jolla on jo yli 20 vuoden kokemus koirien ravinnon valmistamisesta. Brit Care -koiranruoka pitää koirasi terveenä, parantaa vastustuskykyä ja antaa elinvoimaa. Se ravitsee ihoa, hoitaa koiran turkkia ja vahvistaa suoliston bakteerikantaa. Brit Care Premium -sarjaan Brit Care on kerännyt sopivat tuotteet kaikille erikokoisille koirille eri elämänvaiheisiin.

Brit Care Premium -sarjassa tarjotaan sekä kuivaruokaa, eli ns. nappuloita, että koiranmakkaroita. Brit Care Premium -ruoka sisältää korkealaatuisia proteiineja: lammasta, kanaa, kalkkunaa ja kalaa. Lisäksi ravinnossa on riisiä, maissia, vehnää, kuivattua omenaa, lohiöljyä, hedelmä- ja yrttiuutteita sekä lisättyjä mineraaleja.

Valitse oiranruoka koiran koon mukaan

Brit Care Premium -koiranruokatarjonta on jaoteltu neljään kokoluokkaan: S, M, L ja XL. Lisäksi näissä kussakin luokassa katetaan erikseen pentujen, aikuisten ja seniori-ikäisten koirien tarpeet. Harrasteiden tuomat lisähaasteet koirien ruokinnassa on huomioitu koostamalla oma ravintosekoitus Brit Care Premium Sport koirille, jotka metsästävät tai harrastavat muuta erityistä lisäenergiaa vaativaa lajia. Liikalihaville koirille löytyy tässäkin koiranruokasarjassa oma ruokansa, Brit Care Premium Light. Koiranmakkaroita on saatavissa neljällä eri proteiinilla (lammas, kana, kalkkuna ja valkoinen kala), ja valikoimassa on myös lisäenergiaa tuova Sport Sausage.

Tilaa säästöpakkaus netistä ja säästä

Voit ostaa Brit Care Premium -koiranruokaa koiranruokaosastoilta tai tilata sitä helposti netistä, esimerkiksi Zooplus tai Musti ja Mirri.

Kokemuksia Brit koiranruuista

Kokemuksia Brit Care Premium -koiranruuasta on netin koirapalstojen lisäksi verkkokauppojen käyttäjäkommenteissa. Näistä mainittakoon vain yksi esimerkki: ”Koiraltani katosivat kaikki allergiaoireet Brit Care Premium -koiranruokaan siirtymisen jälkeen”.

Brit koiranruoka videot

Näin valitset oikean koiranruuan. Videon on tuottanut lemmieläinliike Musti ja Mirri.

Siirry alkuun