Koiratarvikkeet netistä
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Canagan

5 tuotetta 1 kaupasta
Canagan

Canagan on lihaisa ja maukas koiranruoka

Canagan valmistaa koiranruokaa oman, vahvan filosofiansa mukaan. Canagan viittaa muinaiskelttiläiseen sanaan, joka merkitsee sutta. Koirat ovat suden jälkeläisinä lihansyöjiä, ja Canaganin koiranruokatuotteet on valmistettu biologisesti oikeaoppisella ravintojakaumalla: 60 % - 65 % eläinperäisiä ainesosia ja 35 – 40 % kasviksia ja vihanneksia. Canaganin koiranruoka ei sisällä lainkaan viljaa, sillä se ei kuulu koirien luontaiseen ruokavalioon.

Valmistetaan vain parhaista raaka-aineista

Canagan tarjoaa lihaa, joka sekä terveellistä ja herkullista että muutoinkin parempaa ravintoa lemmikillesi. Lihana käytetään kanaa, skotlantilaista lohta ja riistaa. Lisäksi ruuassa on mm. bataattia, pinaattia, herneitä, kananmunaa, merilevää, kehäkukkaa, karpaloa ja kamomillaa ym. yrttejä. Canagan-ruokien koostumus sopii täydellisesti koiran ravitsemusprofiiliin: ne sisältävät runsaasti korkealaatuista eläinproteiinia ja vain niukasti hiilihydraatteja.

Muista koiranruokamerkeistä poiketen Canagan ei erittele pentujen ja aikuisten kuivaruokia, vaan suosittelee samaa ravintoa niin pennuille kuin aikuisillekin. Vieroitusiässä pennun kuivaruoka liotetaan veteen ruokailun helpottamiseksi. Canaganin tarjoaa seuraavia ruokia: Canagan Free-Run Chicken (vapaan kanan lihaa), Canagan Scottish Salmon (skottilaista lohta) ja Canagan Country Game (peuraa ja jänistä). Pienille roduille on tarjolla kaksi omaa versiota: Canagan Small Breed Free-Run Chicken ja Canagan Small Breed Country Game. Ikääntyneille tai ylipainoisille koirille on kevyempi Canagan Light / Senior.

Canagan-koiranruokaa voit tilata kätevästi vaikka netistä, esimerkiksi Musti ja Mirri lemmikkieläinkaupasta.

Kokemuksia Canaga koiranruuista

Kokemuksia Canaga-koiranruokaa kommentoivat koiranomistajat netissä mm. näin: ”Koirani ei ole koskaan syönyt mitään ruokaa yhtä innokkaasti ”. Lisää tietoa saat Canagan koiranruokien kotisivuilta osoitteesta canagan.fi.

Siirry alkuun