Valitse kategoria
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Peten Koiratarvike
Zooplus
Poista kaikki suodattimet

Bozita

55 tuotetta 3 kaupasta
Bozita

Bozita tarjoaa täysipainoista ruokaa koirille

Bozita on ruotsalainen yritys, joka tuottaa koirien ja kissojen märkä- ja kuivaruokia. Tuotteissa käytetty liha ei sisällä antibiootteja tai ylimääräisiä hormoneja. Tuotteiden valmistukseen käytetään vain laadukkaita ja maistuvia raaka-aineita. Jokaisella raaka-aineella on oma tehtävänsä eläimen ravinnontarpeen tyydyttämisessä ja kaikki raaka-aineet onkin huolella valikoitu ja testattu uusimpien eläinten ruokintaa koskevien tutkimusten perusteella. Tämä kaikki siksi, jotta lemmikkisi kehon omat toiminnot vahvistuisivat.

Rabour on yksi suosituimmista tuotesarjoista

Bozita Robur on koirien ruokien tuotesarja. Tuotteet lupaa antaa koiralle parhaat edellytykset kestää kovaakin rasitusta. Bozita Robur sisältää paljon tuoretta ruotsalaista lihaa, jonka vuoksi ruoka on maittavaa ja se sulaa hyvin. Vehnän sijasta yritys käyttää tuotteissaan riisiä ja maissia. Näin ruoan sisältämä kuitukoostumus pitää koiran suolen hyvässä kunnossa ja tuotteet sopivat myös vehnäallergisille koirille. Robur-tuotesarja sisältää lisäksi suuret määrät C- ja E-vitamiinia, jotka yhdessä seleenin kanssa antavat täysipainoisen määrän antioksidantteja. Koirille tarkoitetut tuotteet sisältävät eri kuivaruokia.

Kissoille yritykseltä löytyy oma sarjansa Bozita Feline Funktion ja Bozita Tetra Recart. Valikoimissa on erilaisia märkäruokia sekä kuivaruokia. Tuotevalikoimassa on huomioitu yksilölliset tarpeet: Omia tuotteita löytyy steriloidulle kissalle, turkinhoitoon ja herkkävatsaisille sekä suurille kissoille.

Suomesta tuotteita voi ostaa eri eläintarvikkeita myyvistä kaupoista. Tuotteita myyvät myös eri lemmikkieläinten tarvikkeiden nettikaupat kuten mustijamirri.fi ja zooplus.fi.

Bozita tiivistetysti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun