Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Carlson

11 tuotetta 1 kaupasta
Carlson

Turvalliset Carlson koiraportit

Koirantarvikkeiden merkki Carlson valmistaa erinomaisen turvalliset ja laadukkaat lemmikkiportit. Yritys valmistaa näyttäviä portteja laadukkaista materiaaleista pitkällä kokemuksella. Kun sinun tarvitsee jakaa tietty tila kotonasi, Carlson tarjoaa ratkaisun pulmaan luotettavasti, mutta edullisin hinnoin.

Laadukkaita portteja moneen makuun

Koirantarvikemerkki Carlson on aina ollut ylpeä tuotteidensa erinomaisesta laadusta. Carlsonin porteissa on tukeva ja kestävä metallirunko. Useissa malleissa on myös erillinen pienlemmikkiovi. Pienet lemmikit pääsevät kulkemaan siitä, mutta kaikki suuremmat pysyvät portin takana. Portit kiinnittyvät seinään muutamalla eri tavalla. Ainutlaatuisen painekiinnitysjärjestelmä tekee asentamisesta nopeaa ja helppoa. Toisaalta myös yksinkertaiset seinäkiinnikkeet on helppo asentaa ja irrottaa. Asennusta helpottaa myös pakkauksen mukana tuleva suomenkielinen käyttöohje. Kauttaaltaan teräksinen rakenne on tukeva, kestävä, lyijytön, myrkytön ja kestää kovaakin pureskelua. Portteja on saatavana useaa eri kokoa, ja niitä pystyy muokkaamaan erilaisiin tiloihin sopiviksi erilaisilla jatkopaloilla. Tämän artikkelin alle voit jakaa omia kokemuksia porteista.

Carlson koiraportteja helposti netistä

Koiratarvikemerkki Carlsonin laadukkaat tuotteet ostat helpoiten netistä. Lemmikkiportteja on tarjolla lukuisissa eri verkkokaupoissa, kuten Musti ja Mirrissä, Lemmikki Storessa, Animatzoossa, Peten Koiratarvikkeessa ja Koiratarvikkeet netistä -kaupassa. Kyseiset verkkokaupat löydät osoitteista mustijamirri.fi, lemmikkistore.fi, animatzoo.fi ja  petenkoiratarvike.com. Verkossa asioiminen on helppoa, vaivatonta, nopeaa ja turvallista. Toimitukset ovat useimmiten hyvinkin nopeita, ja maksutapoja on runsaasti tarjolla.

Carlson tiivistetysti

Siirry alkuun