Valitse kategoria
Poista kaikki suodattimet

Profine

5 tuotetta 1 kaupasta
Profine

Profine koiranruoka on terveellinen valinta

Profine tarjoaa koirallesi tasapainoista ja luonnollista ravintoa. Profinen koiranruoassa on vain pieni määrä viljatuotteita: niiden sijaan ruoat sisältävät perunan, tomaatin ja maissin sekoitusta. Näin koirasi saa turvallisesti runsaasti energiaa ilman viljan aiheuttamia sivuvaikutuksia kuten ruoka-aine-allergioita, ruoansulatus- tai suolisto-ongelmia.

Kiinnitä huomio proteiiniin ja rasvoihin

Profinen tuotteissa on korkea proteiini- ja rasvapitoisuus, hyödyllisiä hivenaineita ja tärkeitä vitamiineja. Koostumuksesta lihaa ja vihanneksia on 60 %. Profine-kuivaruoka sisältää proteiineja lampaasta, kanasta ja lohesta. Lisäksi ravinnossa on vihannesten lisäksi yrttiuutteita, lisättyjä mineraaleja (kuten sinkki, magnesium ja seleeni) ja vitamiineja (A-vitamiini, B12-, B2- , B1- ja B6-vitamiinien lähteet, foolihappo, D3-vitamiini ja E-vitamiini).

Sopii myös pennuille

Profine tarjoaa erilaiset ravintokoostumukset pennuille (Profine Puppy Lamb & Potatoes ja Profine Puppy Salmon & Potatoes), aikuisille (Profine Adult Chicken & Potatoes, Profine Adult Lamb & Potatoes ja Profine Adult Salmon & Potatoes) ja ikääntyneille koirille (Profine Senior Turkey & Potatoes). Jättikokoisille koirille on suunniteltu oma tuotteensa juniori-ikään (Profine Junior Large Breed Chicken & Potatoes) ja aikuisikään (Profine Large Breed Chicken & Potatoes). Sporttisille koirille on oma energiapitoinen Profine Energy Chicken & Potatoes. Jos koirasi on ylipainoinen, lisää liikuntaa ja syötä sille vähän aikaa Senior-ruokaa.

Profine-koiranruokaa myydään koiranruokaosastoilla. Voit myös tilata sitä kätevästi netistä, esimerkiksi http://animail.fi/ ja http://www.mustijamirri.fi/. Koiranruuan hankinnassa netistä ostaminen on järkevä valinta: saat tarvittaessa ostettua edullisemmin isommankin määrän kerralla ja vieläpä kotiin kuljetettuna.

Kokemuksia Profine koiranruoasta

Profine-koiranruokaan liittyviä kokemuksia löytyy  netistä mm. seuraavasti: ” Turkki on alkanut kiiltämään enemmän”. Muutenkin Profine koiranruokaa on pidetty hyvänä ja toimivana ja käyttäjien kokemukset ovat olleet postiviiviset Profine koiranruokiin.

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Tiina4
Koirat voivat hyvin. Ulosteen määrä pieneni ja koostumus parani ruuan myötä. En vaihtaisi enään muuhun ja purkki ruuat antaa vaihtelua nappulalle

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun