Koiratarvikkeet netistä

Hurtta

229 tuotetta 1 kaupasta
< Edellinen
Hurtta

Hurtta on tarjoaa kotimaisia koiratarvikkeita

Hurtta Collection on suomalainen koiratarvikemerkki, jonka valikoimassa on paljon erilaisia tuotteita koirille ja koirien omistajille. Hurtta Collectionin pääpaino on koirien takeissa ja sadeasuissa, kaulapannoissa, talutushihnoissa ja heijastavissa liiveissä. Tuotteet ovat moderneja, laadukkaita ja herkullisen värisiä.

Vedenpitävät haalarit ja takit suojaavat koiran turkkia kosteudelta ja likaantumiselta, samalla lämmittäen koiraa. Kylmänä vuodenaikana lämpimät ja mukavat mikrofleece- tai neulehaalarit saavat koiran tuntemaan olonsa mukavaksi ulkoiltaessa. Vaatteiden heijastimet lisäävät koiran näkyvyyttä pimeässä. Valikoimasta löytyvät suojahousut niin narttu- kuin uroskoirillekin, vahvoilla heijastimilla varustettuja turvaliivejä ja huiveja sekä koiran pelastusliivit turvalliseen vesillä liikkumisen.

Heijastimilla varustetut valjaat ovat mukava ja hyvin pimeässä erottuva vaihtoehto kaulapannalle. Säädettävässä, pehmustetussa heijastimin varustetussa kaulapannassa on tila omistajan puhelinnumerolle. Heijastava, neonvärinen talutushihna kiinnittyy tukevasti valjaisiin tai kaulapantaan metallilukolla. Lämpimänä vuodenaikana koira nauttii viilennysliivin tuomasta mukavuudesta lenkillä, urheiluharjoituksissa tai näyttelykentällä. Liivi kastellaan kylmässä vedessä, puristetaan kuivaksi ja puetaan kuumasta kärsivälle koiralle.

Hurtta Collectionilla on useita erilaisia talutushihnoja kaiken kokoisille koirille koulutukseen, tavalliseen ulkoiluun tai juoksulenkeille omistajan kanssa. Koiran kouluttajalle suunnitellussa vyölaukussa on tilaa tarvikkeille, kakkapusseille ja kotiavaimille sekä matkapuhelimelle. Irrotettavaan tarviketaskuun ja erillisiin kiinnitysrenkaisiin saa kiinnitettyä lisätarvikkeita tarpeen mukaan. Aktiivisen koiraharrastajan liivi on suunniteltu palvelemaan koiran koulutustilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla. Tyylikkäässä liivissä on useita taskuja ja tilaa tarvikkeiden kuljetukseen. Vedenpitävä materiaali on miellyttävä päällä. Hurtta Collectionilta löytyvät myös matkaruokakupit ja tarviketaskut koulutusvälineille ja makupaloille.

Hurtta Collection videot

Siirry alkuun