Ferplast

29 tuotetta 2 kaupasta
Ferplast

Ferplast koiratarvikkeet koiralle ja koiran omistajalle

Ferplast on italialainen yritys, joka valmistaa erilaisia lemmikkieläintarvikkeita. Yrityksen missiona on tarjota yhä kasvavalle lemmikkien määrälle iloinen ja mukava elinympäristö, josta niin lemmikki kuin omistajakin pitävät. Yritys haluaa tarjota käyttäjille maksimaalista mukavuutta.

Valikoima on laaja. Tuotevalikoima kattaa koirien, kissojen, jyrsijöiden, matelijoiden, kilpikonnien, lintujen sekä kalojen tarvikkeita. Yli 2000 tuotteen valikoimasta voit löytää kaiken, mitä lemmikillesi voit tarvita pois lukien eläinten ruoat. Koirien ja kissojen tuotteista löytyy erilaisia petejä, ruokakuppeja, hihnoja, kuljetushäkkejä sekä paljon muuta. Mainittavia erityistuotteita ovat esimerkiksi lämmitettävät pedit. Ne ovat mukavia lämmittäjiä pienille koirille ja kissoille tai jo vanhemmille lemmikeille, jotka tarvitsevat jo lämmikettä esimerkiksi nivelkipujen vuoksi. Tuotevalikoimasta löytyy paljon erilaisia häkkejä eri jyrsijöille, linnuille sekä matelijoille. Tuotevalikoimassa on perinteisten häkkien lisäksi myös hieman erilaisia malleja. Yksi suosittu tuote on puuhäkki kaneille ja marsuille. Se näyttää upealta myös sisustuksellisesti ja on lisäksi toimiva ratkaisuiltaan. Kaneilla tai marsuilla on tilaa kahdessa kerroksessa ja lisäksi häkissä on mukava nukkumamökki.

Mistä hankkia Ferplastin tuotteita?

Suomessa Ferplastin tuotteita myyvät eri eläinkaupat. Laajimmat valikoimat tarjolla olevista yrityksen tuotteista on erilaiset häkit linnuille, jyrsijöille sekä kuljetushäkit kissoille ja pienille koirille. Tuotteita myy myös eri lemmikkitarvikkeiden nettikaupat. Esimerkiksi Musti ja Mirri, Zooplus, Amazon sekä Petshop myyvät Ferplastin tuotteita netissä.

Ferplast videot

Ferpast tiivistetysti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun