Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Peten Koiratarvike
Zooplus
Poista kaikki suodattimet

Flexi

135 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen
Flexi

Flexi on ylivoimaisesti suosituin talutinmerkki

Flexi-talutin – tai oikeammin Flexi-kelatalutin – on yli 40-vuotias saksalainen keksintö, joka on levinnyt ympäri maailman miljoonien koiranomistajien ja koirien iloksi. Flexi-taluttimen juju on sen kahvan sisään automaattisesti kelautuva hihna.

Hihnan pituutta voi säätää lukitsemalla hihna haluttuun pituuteen joko väliaikaisella pito-nappulalla tai pitemmäksi ajaksi kiinteällä lukituksella. Flexi-talutin eroaa normaalista pitkästä hihnasta tai köydestä juuri kelausominaisuutensa takia. Ylimääräinen hihna pysyy siistinä ja ehjänä kelakahvan sisällä, eikä se mene solmuun. Kahva on käteen tukeva ja mukava, eikä se aiheuta kämmeneen hiertymiä vetävilläkään koirilla.

Flexi-taluttimia on saatavissa koirantarvikeliikkeiden ohessa marketeista ja tavarataloista sekä verkkokaupoista. Netistäkin Flexi-taluttimia on helppo ostaa, sillä valikoima on laaja ja koirien tyyppien ja koon mukaan jaoteltu. Flexi-kelataluttimia on seuraavissa mm. malleissa: Freedom, Durabelt, Explore, Neon Reflect, Giant, Classic ja Petite. Hihnojen pituudet vaihtelevat 3, 5 ja 8 metriin. Hihnan paksuus ja kelan kestävyys on mitoitettu kokoihin S, M ja L.

Kokemuksia Flexistä

Flexin käytätjä kertoi kokemuksiaan Flexistä: "Lenkkeillessäni vilkkaan ja sosiaalisen lenkkikaverini, faaraokoirani Nefertitin kanssa, olisin todella pulassa ilman Flexi-talutinta! Nefertiti on jo vanha rouva, melkein 10-vuotias, mutta kaikki lähiympäristön hajut on analysoitava, oravat ajettava ylälatvuksiin ja mukavan näköiset vastaantulijat käytävä tervehtimässä. Normaalin talutushihnan kanssa joutuisin pomppimaan pusikoissa ja siksakkaamaan läpi niittyjen. Flexi-taluttimen ansiosta saamme jopa 8 metrin toimintasäteen – ilman että minun pitää seurata arvon rouvaa."

 

Siirry alkuun