Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Peten Koiratarvike
Zooplus
Poista kaikki suodattimet

Furminator

17 tuotetta 2 kaupasta
Furminator

Trimmaa koirasi FURminatorilla

Koirantarvikeita valmistava FURminator tarjoaa koirallesi markkinoiden suosituimpiin kuuluvat harjat ja turkin hoitoaineet. Ergonomisesti muotoillut FURmintor-harjat on suunniteltu siten, että ne ovat käyttäjälle mukavia ja tehokkaita ja koiralle miellyttäviä.

Harjan harjakset selvittävät turkin takut ja kuminystyrät antavat karvalle kiiltoa. Harja myös edistää ihon luonnollisen rasvan leviämistä turkkiin, ja päällyskarvasta tulee hyvinvoiva ja kiiltävä. Samalla koiran ihon verenkierto paranee ja iho pysyy terveempänä. Harja poistaa myös pölyt ja irtokarvat. Irtokarva poistuu yksinkertaisesti turkin läpi kampaamalla: lemmikkisi irtokarvasta lähtee jopa 90 %!

FURminator on valmistettu antibakteerisesta muovista, ja se on erityisen hellävarainen turkille. FURminatorin käyttö on koiralle miellyttävää ja nautittavaa hoitoa, joka on myös eläinlääkärien ja ammattitrimmaajien suosittelemaa. FURminatoria on saatavissa eripituisille karvoille: FURminator Short Hair koossa S, M ja L sekä FURminator Long hair koossa S, M, L ja XL.

FURminator valmistaa myös koiran shampoota (FURminator deShedding Ultra Premium Shampoo) ja kuivasuihketta (FURminator deShedding Waterless Spray), jotka ovat tehokkaita, hypoallergisia ja mietoja turkinhoitotuotteita ilman kemiallisia lisiä tai eläinkokeita. Lisäksi löydät kurakelien varalle FURminator-tassupyyhkeen.

FURminator videot

FURminator tiivistetysti

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun