Koiratarvikkeet netistä
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Golden Eagle

15 tuotetta 1 kaupasta
Golden Eagle

Golden Eagle koiranruokaa verkosta

Golden Eagle Holistic Health on englantilainen, maailman ensimmäinen nutrigenominen lemmikkieläinten ruokasarja. Golden Eagle Holistic Health -lemmikkieläinten ruokasarja perustuu puhtaisiin, luonnollisiin raaka-aineisiin ja ainutlaatuiseen, moderniin keittotapaan, joka varmistaa, etteivät terveelliset ravinteet joudu hukkaan valmistusprosessin aikana. Tuotteiden reseptit ja valmistusmenetelmän perustuvat viimeisimpiin tieteellisiin tutkimustuloksiin lemmikkien terveydestä.

Golden Eagle -tuotteissa käytetään ainoastaan parhaita, myös ihmisravinnoksi tarkoitettuja raaka-aineita ilman kemikaaleja, synteettisiä lisäaineita, säilöntä- tai väriaineita tai antibioottijäämiä. Golden Eaglen periaatteena on valmistaa parasta ja terveellisintä lemmikin ravintoa parhaista mahdollisista raaka-aineista mahdollisimman vähän luontoa rasittaen.

Terveellinen valinta

Lemmikin ruoan valinta on suurin lemmikkieläimen terveyteen vaikuttava tekijä, jonka lemmikin omistaja tekee. Valitsemalla huippulaatuiset, puhtaat ja terveelliset Golden Eagle -tuotteet lemmikinomistaja varmistaa, että ravinto ei vaikuta kielteisesti eläimen terveyteen.

Golden Eagle -koiranruokia on saatavilla kolmessa eri sarjassa: Holistic, Sensitive ja Super Premium. Holistic -sarja sisältää valikoiman laadukkaita täysravintoja pennuille, kaikenkokoisille aikuisille koirille sekä erityisen aktiivisille tai vanheneville koirille.

Sensitive -sarjan ruuat on kehitetty koirille, jotka kärsivät allergiaoireista tai ruoka-aineyliherkkyyksistä. Niitä suositellaan myös maksa- ja munuaissairauksista, sokeritaudista tai sydänoireista tai suoliston ongelmista kärsiville koirille. Tarkemmat tiedot tuotteista täydellisine tuoteselosteineen löytyvät pakkauksista tai osoitteesta shetland.fi. Super Premium -sarjan tuotteet on tarkoitettu erittäin korkeat ruokintavaatimukset omaaville koirille kuten metsästys-, työ- tai paljon kisaaville koirille. Golden Eagle -kissanruuista omansa löytävät niin pentukissojen, aikuisten kuin erityisen herkkävatsaistenkin kissojen omistajat.

Siirry alkuun