James Wellbeloved

23 tuotetta 1 kaupasta
James Wellbeloved

James Wellbeloved koiranruoka netistä

James Wellbeloved valmistaa hypoallergisia lemmikin ruokia erittäin puhtaista raaka-aineista koirille, kissoille ja freteille. Jokaisessa tuotteessa on rajattu raaka-ainepohja allergisten oireiden välttämiseksi. Pakkauksen tuoteselosteet sisältävät kaikki käytetyt raaka-aineet, ja näin voitkin helposti tarkistaa, että tuote sopii lemmikillesi, eikä sisällä allergisoivia ainesosia.
 

Sopii hyvin allergisille koirille

James Wellbeloved -koiranruokasarjan pääraaka-aineet ovat lammas, kalkkuna, ankka ja kala. Kussakin ruuassa käytetään vain yhtä eläinvalkuaista allergisten reaktioiden välttämiseksi. Koiranruoista löytyvät vaihtoehdot pennuille tai aktiivisille koirille, aikuisille koirille sekä vanheneville tai ylipainoisille koirille. Kuivien täysravintojen lisäksi saatavilla on kaksi maistuvaa tuoreruokavaihtoehtoa, lammas-riisi tai kalkkuna-riisi sekä pennuille että aikuisille koirille. Aikuisten koirien täysin viljattomat vaihtoehdot lammasta ja kasviksia tai kalkkunaa ja kasviksia soveltuvat herkkävatsaisillekin.

Kouluta ja hemmottele koiraasi

Koirien koulutukseen, palkitsemiseen tai muuten vain hemmotteluun James Wellbeloved -sarjasta löytyvät Cracker Jacks -keksit, joiden makuina ovat herkulliset kalkkuna tai ankka.

Kaikki James Wellbeloved tuotteet valmistetaan ilman keinotekoisia maku-, väri- tai säilöntäaineita. Kissoille James Wellbeloved tarjoaa maistuvan kalkkuna ja riisi -täysravinnon pennuille ja aikuisille, sekä vähärasvaisemman vanhenevien tai ylipainoisten kissojen vaihtoehdon. Ankka-riisi -täysravinto löytyy pentukissojen ja aikuisten vaihtoehtona. Frettien oma ruoka sisältää kalkkunaa, kalkkunan rasvaa, kokojyvävehnää, kalaa, proteiinia, kuitua sekä vitamiineja ja hivenaineita freteille sopivassa suhteessa. Kun valitset lemmikkisi ravinnoksi puhtaat James Wellbeloved -täysravinnot tai tuoreruuat, tiedät tarkasti mitä lemmikkisi syö. Erityisen hyvin ne sopivat herkille tai allergisille lemmikeille.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun