Autovaljaat Karlie Safety Harness
16,95€
Ruoka- ja juoma-automaatti Karlie DuoMAX
11,99€
No Limit Doggy Liner 2 -peräkärry polkupyörään - P 109 x L 59 x K 73 cm / max. 20 kg
129,99€
No Limit Doggy Liner Paris de Luxe -peräkärry polkupyörään - P 148 x L 90 x K 88 cm, alle 50 kg
199,99€
Kuonokoppa muovia, Karlie
10,95€
Art Sportiv Plus -tuplatalutin - pituus 50 cm, leveys 20 mm, Karlie
5,99€

Karlie

15 tuotetta 2 kaupasta
Karlie

Karlie koiratarvikkeet aktiiviselle koiralle

Karlie on koiratarvikemerkki, jonka tuotteet sopivat erityisen hyvin aktiivisen koiraharrastajan ja kouluttajan tarpeisiin. Saksalaisella järjestelmällisyydellä Karlie on koonnut tuotevalikoiman, josta löytyvät muun muassa näyttelyteltat ja kantokassit sekä koulutusalustat ja -kapulat. Valikoimassa on luonnollisesti esimerkiksi naksuttimet, joilla koiran kouluttamista tehostetaan herkku-metodista äänisignaalin suuntaan. Karlie todellakin tuntee koirat ja niiden kouluttamisen erikoistarpeet.

Karlie tarjoaa myös miltei kaiken muun, mitä koira saattaa arkielämässään tarvita. Karlien koiratarvikkeet kattavat erilaiset taluttimet, pannat, valjaat ja tunnistimet. Lisäksi Karlien koiratarvikkeiden nettikaupasta löytyvät alustat, pedit, koiran vaipat, kakkapussit, pelastusliivit, hoitotuotteet, mineraalikivet ja monet muut koiratarvikkeet. Tämä koiratarvikemerkki on ottanut huomioon myös harrastusten erikoistarpeet ja tarjoaa muun muassa juoksuvyöt ja pyöräkiinnikkeet niille koiraharrastajille, jotka ottavat koiransa mukaan juoksulenkille ja pyöräreissulle.

Hanki Karlie netistä

Karlien koiratarvikkeita on kätevintä ostaa netistä. Netistä ostaminen on nykyisin turvallista ja edullista. Kattavan valikoiman ja 24/7-aukiolon lisäksi verkkokaupan etuna on se, että tuotteet saa kotiin tai lähipostiin toimitettuna nopeasti ja vaivattomasti. Alennuskoodeja netistä noutamalla voi jopa saada lisäalennuksia verkko-ostoksiin. Netin koiraharrastussivustoilta löytyy arvosteluja ja käyttäjien kokemuksia Karlien tuotteista. Myös kasvattajan kokemuksia kannattaa kysellä ennen uusien koiratarvikkeiden hankintaa.

Karlie koiratarvikemerkki lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun