Pawz suojakenkä, S / 6.4 cm
19,90€
Hurtta Body Warmer haalari
35,92€ 44,90€
Rukka Step tossut, 4 kpl
23,90€
Sadetakki Hurtta Torrent, Eri värejä
49,90€
Rukka Thermal Winter tossut 4 kpl
29,90€
Rukka Protect haalari musta
56,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
All For Paws
Back on Track
Feel
Ferplast
Grizzly
Hurtta
Non-Stop
PawZ
Pomppa
RuffWear
Rukka
Trixie
Basic
Ozami
Petcare
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Animail
Peten Koiratarvike
Zooplus
Poista kaikki suodattimet

Koiran vaatteet

541 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Koiran vaatteet netistä

Koiran takit, sadetakit, kengät, tossut, villatakit ja haalarit voit tilata netistä suoraan kotiin. Katso tuotteet tältä sivulta ja vertaile hintoja ennen kuin teet päätöstä mistä kaupasta koirasi vaatteet tilaat. Netistä ostaessasi voit hyödyntää alet ja alennuskoodit ostoksissasi ja siten voit saada koiran vaatteet edullisesti.

Sadetakki ja takki koiralle

Jokaisen koiran olisi hyvä omistaa jonkinlainen takki, sadetakki tai viitta märkiä ja kuraisia ulkoilukelejä varten. Esimerkiksi keväällä rospuuttokeleillä säästetään paljon omistajan aikaa, hermoja sekä koiran terveyttä, jos koira puetaan uloslähtiessä takkiin tai viittaan, joka suojaa myös mahan alta.

 

Varsinkin pitkäkarvaisten koirien elämää takki helpottaa melkoisesti. Pitkät karvat kun imevät sisäänsä valtavat määrät märkää kuraa, joka sitten sisällä kuivuu ja sotkee joka paikan. Hurtta merkillä on monia takkimalleja sekä haalareita eri kooissa.

 

Joskus on tarvetta jopa koiran kokohaalarille, esimerkiksi silloin, jos piha on sorapiha ja ulos mennään säällä kuin säällä, kuten hyvä olisi. Valkoisen pitkäkarvaisen koiran puhtaanapitämisessä kokohaalari helpottaa melkoisesti. Haalari lisää myös koiran mukavuutta,koska se estää koiraa kastumasta.

Tossut ja kengät koiralle

Moni ulkopuolinen luulee koiran pukemista ja varsinkin koiran kenkien ja tossujen käyttöä turhamaisena humputuksena. Koiran tossut ja kengät ovat kuitenkin kaikkea muuta kuin turhamaiset: jotkut koirat eivät voi ulkoilla ilman niitä. Talvella useimpien koirien oloa helpottaisivat tossut, jotka estävät lumipaakkujen muodostumista varpaiden väliin. Tossut myös suojaavat koiran tassuja teräviltä kiviltä ja lasinsiruilta. Kenkiä ja tossuja löytyy Rukalta ja RuffWearilta.

Talvitakit koiralle netistä

Talvitakki on tarpeen ohutkarvaisille koirille, joilla ei ole lämmittävää aluskarvaa ollenkaan. Pikkupakkasella sitä ei ehkä tarvita, mutta kovemmilla pakkasella koira tarpekee paremmin ulkoilla eikä kaikki aika mene palelemiseen. Laadukkaita talvitakkeja löytyy Rukalta, Hurtalta ja Ruffwearilta. Edullisempia taas Trixieltä.

 

Kovin lämmintä talvitakkia ei kannata talvella käyttää kuin ulkona, sisätiloissa se on aivan liian lämmin. Jos koira palelee silti sisätiloissakin, hyvä vaihtoehto on pukea se villapaitaan tai norjalaisneuleeseen. Pienille, ohutkarvaisille ja helposti paleleville koirille villapaita on hyvä talvivaruste.

Siirry alkuun