Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
All For Paws
Back on Track
Basic
Carlson
Drinkwell
EBI
Flamingo
Happy-House
Hurtta
Isle Of Dogs
Karlie
Little&Bigger
Moderna
Petsafe
RuffWear
Scruffs
Simple Solution
Trixie
Classic
Dreambaby
Drymate
Staywell
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Koti ja asuminen

376 tuotetta 1 kaupasta
< Edellinen

Koiratarvikkeet koiran asumiseen

Koiranpennun tuleminen taloon vaatii monenlaista valmistautumista ja erilaisten tarvikkeiden ja varusteiden hankkimista. Tällä sivustolla näitä koiratarvikkeita, eli koirankupeista koirankuljetushäkkeihin ja merkkaussuojiin, on todella helppo vertailla, sillä tällä sivustolla samalla tuotteelle näkee saman tien useamman kaupan hinnan. Samalla käyttäjät voivat jättää kokemuksiaan ja näin helpottaa muiden valintaa.

 

Mitä koiranpentu tarvitsee?

Koiranpentu tarvitsee ainakin kupin, oman paikan, eli koiran pedin, talutushihnan, kaulapannan ja ehkä muutamia suojia, kuten takin, riippuen koiran rodusta. Nämä kaikki voi nykyään ostaa myös netistä, mikä onkin monesti välttämätöntä ainakin pohjoisen syrjäseuduilla, joissa lemmikkiliikkeitä ei oikeastaan enää ole.

 

Koiran kanssa asuminen on usein paljon helpompaa, kun siihen oikeasti panostaa ja tekee sen jouhevaksi ja helpoksi. On paljon helpompi asentaa koiraportti ovelle kuin sanoa sata kertaa päivässä koiralle ei. Portti ajaa saman asian, koiran ei silti pitäisi tulla pois omasta paikastaan muuten kuin käskettäessä.

 

Pihalla koiranhäkki helpottaa kummasti olemista silloin, kun koiran täytyy olla esimerkiksi yksin ulkona. Koiran koppi taas tekee koiran olon mukavaksi milloin vain se joutuu olemaan pihalla. Autossa koiran kuljetukseen sopiva häkki on monesti todella käytännöllinen, etenkin silloin kun koiran kanssa matkustellaan paljon.

 

Koiran kanssa asuminen on myös paljon mukavampaa, jos huolehditaan koiran luontaisista tarpeista, kuten pesusta, sekä merkkailusuojista tai tiputtelusuojista. Koiran omassa tilassa koiran liat imevät matot ovat aivan loistavan käytännöllisiä, omistaja taas kiittää nukkaharjasta, jolla koiran karvat saa vaatteista ja huonekaluista käden käänteessä pois.

 

Koiranpentuja varten on hyvä hankkia kaikenlaisia varusteita, varsinkin, jos itse teettää koirallaan pentuja. Monen pennun kanssa olostelu voi olla todella vaativaa ilman hyvää pentuaitausta, joka rajaa pennut tietylle alueelle, tai hajun poistajaa, joka näppärästi sieppaa pentujen jätösten hajut lattioilta.

 

Paljon koiran kanssa reissaajat kiittelevät koiran ruokinta-automaatteja ja koiran matkapakkauksia, joissa ruoka ja muut tarvikkeet ja varusteet kulkevat kätevästi mukana. Näin koiran kanssa asuminen on paljon helpompaa!

 

Siirry alkuun