Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Best Friend
Brit
Coastal
Dogman
Feel Active
Firedog
Flamingo
Golden Eagle
Halti
Hurtta
Ideal Dog
Karlie
Kurgo
Mush
Pet Corrector
Petsafe
Pro Dog
Remington
Royal Canin
RuffWear
Rukka
Simple Solution
Trixie
Hunter
Rosewood
Vetcare
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Peten Koiratarvike
Poista kaikki suodattimet

Koulutus

326 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Tarvikkeet koiran kouluttamiseen netistä

 

Koiran koulutus ei ole mitään lastenleikkiä: siihen kannattaa panostaa ja aiheeseen tutustua hyvissä ajoin ennen koiranpennun hankkimista. Koiran peruskoulutus ensimmäisen vuoden aikana on nimittäin olennaisen ratkaiseva koko koiran elämän, koiran ja omistajan suhteen sekä ylipäätään kaikkien mukavuuden ja turvallisuuden kannalta. Mikäli omistaja epäonnistuu koulutuksessa täysin, koira voi olla, rodusta riippuen, ympäristölleen jopa hengenvaarallinen.

 

Koiran kouluttamiseen on olemassa pilvin pimein välineitä ja varusteita. On naksuttimia, joilla koira palkitaan ilman herkkua, on koiran herkkuja, aktivointileluja, noutokapuloita, kuonopantoja, haukunestopantoja, pihavahteja... Sähköpiiskat ja muut välineet, joilla koiralle on mahdollista tuottaa kipua, on Suomessa kiellettyjä. Pihavahdissa toki käytetään pienen pientä sähköimpulssia, joka on kuitenkin niin pieni, ettei se satuta koiraa millään lailla.

 

Koiranpennun koulutus

 

Koiranpennun koulutukseen kannattaakin lueskella hyvissä ajoin, jotta on sitten välineitä kun aika tulee. Ensimmäinen koulutettava asia on tietysti sisäsiistiksi opettelu, jossa ei auta mikään muu kuin raahata koiraa ulos tarpeeksi tiheästi ja palkita onnistuneesta suorituksesta. Sisälle kannattaa hankkia harjoittelualustoja.

 

Koulutusherkuilla on yksinkertaisin aloittaa koiranpennun koulutus, sillä lähes pääsääntöisesti koirat rakastavat ruokaa ja herkullista ruokaa. Suolaista ihmisten makkaraa ei kannata käyttää herkkuna, vaan oikeita koiralle tarkoitettuja herkkuja. Isomman koiran kanssa herkkupussien mukana kantaminen voi tuntua työläältä, tällöin voi siirtyä naksuttimen käyttöön. Naksuttimella koulutettaessa koira oppii liittämään naksahduksen kehuun ja palkintoon. Katso lisää koiran koulutuksesta ja käyttäytymisestä täältä.

 

Koiranpentu tarvitsee kaikenlaisia tarvikkeita, kuten kaulapantoja pari, pari erilaista talutushihnaa, aktiiviselle koiralle aktivointilelu voi olla hyvä hankinta. Koiran aktivointiin on erilaisia leluja ja älypelejä pilvin pimein. Katso koiratarvikkeet netistä tältä sivulta ja vertaile hintoja, niin saat koiratarvikkeet edullisesti.

 

Haukkupannat ja muut apuvälineet

Ison koiran häiriökäyttäytymiseen on olemassa myös apuvälineitä, kuten haukunestopantoja, jotka toimivat esimerkiksi tietyllä pahalla hajulla. Koiran pihalta karkailuun auttaa pihavahti, joka antaa koiralle varoituksen aina, kun koira lähestyy raja-aitaa. Jos koira ylittää raja-aidan varoituksista huolimatta, panta antaa koiralle pienen sätkyn. Näin koira oppii pihan rajat nopeasti.

Kauko-ohjattavilla koulutuspannoilla koiraa on myös nopeaa kouluttaa. Tutustu tuotteisiin Koiratarvike.fi nettisivuilla ja etsi tuotteista paras tarjous!

Siirry alkuun