HUNTER Nature -koiranherkut 75 g - 6 x 75g kana
21,49€
HUNTER-purutikut 80 g - 3 x 80g kana
10,99€
HUNTER Lifestyle -koiranherkut 70 g - 6 x 70g Mit Liebe gemacht
19,99€
HUNTER Nature -koiranherkut 75 g - 3 x 75g kana
10,99€
HUNTER-purutikut 80 g - 6 x 80g kana
19,99€
HUNTER Lifestyle -koiranherkut 70 g - 3 x 70g Mit Liebe gemacht
10,99€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Royal Canin
Chewies
Hunter
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Peten Koiratarvike
Zooplus
Poista kaikki suodattimet

Koulutusherkut

19 tuotetta 2 kaupasta

Makupalat eli koiran namit toimivat koulutuksen apuvälineenä

Moni koiranomistaja ei varmasti tule aiemmin ajatelleeksi, kuinka paljon erilaisia koiranherkkuja tulee kulumaan koiranpennun kanssa! Kaikkien takkien taskut ovat täynnä koiran nameja, lopulta koko omistaja alkaa tuoksua koiranruualle... Tässä helpottaa kouluttajan vyö, kuin työkaluvyö, johon kouluttaja voi kiinnittä esimerkiksi koulutuksessa käytettäviä leluja sekä sen isoon taskuun laittaa paljon makupaloja.

 

Makupalat toimivat koulutuksen olennaisena apuvälineenä, joten niitä todellakin kuluu! Makupaloina ei missään tapauksessa kannata käyttää liian suolaista ja muutenkin koiralle epäterveellistä lenkkimakkaraa, vaan koiralle suunniteltuja koiran herkkuja. Usein makupalaksi käy ihan kuivaruokanappulat, mikäli koira pitää niistä erityisesti.

Laadukkaita vaihtoehtoja

Todella laadukkaita ja käteviä käyttää ovat esimerkiksi Rocco merkkiset koulutusherkut. Ne ovat pieniä nappuloita, joita on helppo ottaa taskuun tai vyöhön mukaan, lisäksi ne on niin herkullisia, että koira ottaa ne varmasti palkitsemisena! Myös Royal Caninin valikoimista löytyy laadukas koulutuspala, jonka herkullisuutta yksikään koira ei voi vastustaa.

 

Koulutusherkkuja kannattaa kuitenkin vaihdella. Koiralle eri harjoitukset vaativat erilaista keskittymistä, esimerkiksi kodin ulkopuolella harjoittelu on koiralle paljon vaativampaa kuin kotona. Siksi kotona hyvin toimivat herkut eivät välttämättä toimikaan kodin ulkopuolella. Silloin pitääkin olla ekstraherkkuja. Siksi onkin hyvä käyttää kotona peruskoulutuksessa vähän vähemmän herkkullisia nameja, jotta olisi antaa vaativampiin tilanteisiin jotain vielä herkullisempaa!

 

Muista, että makupala pitää tulla heti, kun koira toimii oikein. Jos et tähän pysty, ota avuksi naksutin, jolla saat hieman peliaikaa lisää palkitsemistilanteeseen!

Siirry alkuun