Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Maukas
Mush
Planet Pet
Polar Pet
Purenatural
RAUH!
Chewies
Escapure
Itsybitsy
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Kuivatut eläintenosat

106 tuotetta 1 kaupasta
< Edellinen

Kuivaa raakaruokaa netistä

Koiralle kuivatut siankorvat, sisäelimet ja muut eläintenosat ovat todellista herkkua! Ovathan koirat perimältään vielä melko lähellä sutta, joka on todellisuudessa raadonsyöjä, eli syö myös saaliseläimen korvia ja sisäelimiä ja nahkaa, jotka saattaa olla jo vähän kuivahtaneitakin.

Hyvä lisä raakaruokintaan

Kuivatut eläintenosat ovat monen raakaruokinnassa olevan koiran perusruokaa, tai oikeammin perusherkkuja, sillä raakaruokkijat eivät halua antaa koiralleen usein mitään teollisesti prosessoituja nameja, kuten koirankeksejä tai kuivattuja herkkupaloja. Kuivattuja eläintenosia voikin käyttää tosi helposti koulutusherkkuina ja nameina, niistä voi vaikka leikata puukolla tai saksilla pienempiä palasia, joita voi antaa koulutuksen yhteydessä makupaloina.

Kuiva raakaruoka todella terveellistä herkkua koiralle

Netistä löytyy valtavat valikoimat kuivattuja eläinten osia! Löytyy ankan kurkkuja, hevosen keuhkoja, naudankorvia, kananjalkoja, kuivattua kalaa, kanan vatsalaukkua, kuivalihaa, hevosen maksaa, häränhäntää, naudanmahaa, kanannahkaa, vasikansorkkia, riistapaloja... Nämä kaikki ovat hyvää ja alkuperäistä ruokaa, johon ei ole lisätty mitään, ainoastaan kuivattu huolellisesti. Kuivatut eläintenosat ovat siis koiralle täyttä ruokaa, 100 prosenttinen proteiininlähde, joka pitää huomioida muussa ruokinnassa, vaikka niitä antaisikin vain herkkuina.

Totuta koira kuivatun lihan syöntiin pikkuhiljaa

Koira kannattaa aluksi totuttaa kuivattuun lihaan ja eläinten osiin, sillä ensinnäkin kuivatun ruuan pureskelu voi aiheuttaa joillekin koirille ongelmia. Toisille taas "raa'an" lihan syönti voi aiheuttaa mahavaivoja, jos ei ole tottunut siihen. Aloita siis kuivattujen lihatuotteiden syöttäminen vähitellen, ihan samalla tavalla kuin raakaruokintakin.

Siirry alkuun