Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Andis
Espree
Ideal Dog
K9 Competition
Moser Profiline
Rose Line
Show Dog
Trixie
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Kynnet & tassut

20 tuotetta 1 kaupasta

Kynnet ja tassut vaativat huoltoa

Koiran tassut ja kynnet tarvitsevat säännöllistä huoltoa. Tassut kuluvat ulkolenkeille ja Suomen pakkaset asettavat tassuille vielä omat haasteensa. Tassurasvaa suositellaan käytettäväksi ympäri vuoden, mutta erityisesti talvella. Karkeat pinnat ja jää ovat erityisen kuluttavia koiran tassuille. Pro care -tassurasva on valmistettu mehiläisvahasta ja se hoitaa jo tulleita hiertymiä ja suojaa tassuja haavoilta. Tassuvoide on yksi hoitokeino, mutta tassuja voi suojata myös erilaisilla koirien tossuilla, jotka myös lämmittävät mukavasti pakkasilla. Tassuvaha tuntuu yleensä koirasta mukavalle ja sitä kannattaa levittää esimerkiksi ennen nukkumaanmenoa, niin tassurasva saa rauhassa imeytyä.

Koiran kynsisakset ja trimmerit netistä

Kynsien leikkaaminen on huoltotoimenpide, joka kuuluu koiranomistajalle parin viikon välein. Kynsien leikkaaminen ei välttämättä ole koiralle kovin mieluinen tapahtuma, joten siihen on hyvä totuttaa pentua jo pienestä pitäen. Pentu kannattaa aina palkita rauhallisuudesta ja onnistuneesta leikkauksesta. Aluksi voi leikata vain muutaman kynnen, jolloin koira vähitellen tottuu ja rentoutuu. Kynsienleikkaamisesta kannattaa tehdä myös itselle mukavaa ja stressitöntä ja siihen voi vaikuttaa ostamalla hyvät kynsisakset, kynsileikkurit tai kynsitrimmerin.

Verkkokaupoissa on myynnissä monenlaisia kynsileikkureita. Parhaat koiran kynsisakset löydät, kun vertailet netistä eri vaihtoehtoja. Aluksi tulee huomioida oman koiran kynnen koko. Pienille koirille on saatavilla kynsisaksia, jotka toimivat pienille kynsille ja isommille taas järeämpiä kynsileikkureita. Jos kynsien leikkaaminen tuntuu hankalalta, yksi vaihtoehto on ostaa Oster-kynsitrimmeri. Koiran kynsitrimmerillä voi ottaa helposti aina pienen palan kerrallaan, edeten kohti kynnen ydintä. Koiran kynsitrimmerissä on myös suojus, joten koira ei saa työnnettyä esimerkiksi kieltänsä trimmeriin. Kynsitrimmerin miinuksena on ääni, jota osa koirista saattaa aluksi pelätä.  

 

Siirry alkuun