Koiratarvikkeet netistä

Lukullus märkäruoka takaa monipuolisen ruokavalion koiralle

Lukullus koiran märkäruoka valikoima on niin laaja, että monikaan muu valmistaja ei yllä samaan. Lukullus panostaa vaihteleviin makuihin ja kausituotteisiin, kausiresepteihin, joilla koiran on mahdollista saada hieman vaihtelua jokapäiväiseen ruokavalioonsa.

 

Kaikkia Lukullus purkkiruokamakuja ei kannata alkaa edes tässä luettelemaan, sillä niitä on niin paljon. Esimerkiksi kana, ankka, lohi, lampaanliha, vasikanliha, hanhenliha, poronliha, riista, villikani, kalkkuna.... Lisäksi ruuissa on vaihtelevasti viljoja, riisiä, bataattia, vihanneksia kuten porkkanaa...

Testituotteita ja tarjouksia

Lukullus tuotteita voi kätevästi testata kokeilupakkauksella, jossa on useita eri makuja. Lisäksi kannattaa vilkaista Zooplus verkkokaupan tyhjennysmyyntiä, jossa Lukullus kausituotteita on usein erilaisissa tarjouksissa.

Luonnollista ruokaa koiralle

Lukullus märkäruuat ovat koiralle laadukasta täydellistä täysravintoa, jota voi antaa koiralle myös sellaisenaan. Tuotteissa on paljon proteiinia, eikä niissä ole lainkaan kemiallisia säilöntäaineita. Tarjolla on myös kokonaan viljattomia tuotteita.

Siirry alkuun