Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Basic
EBI
Ehaso
Ferplast
Flamingo
Karlie
Kurgo
Life Stages
Little&Bigger
PetEasy
Resco
Rukka
Scruffs
Show Dog
Trixie
Bfg
Deluxe
Kennel
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Matkustus ja näyttelyt

182 tuotetta 1 kaupasta
< Edellinen

Matkustus- ja näyttelytarvikkeet koiralle netistä

Koiran kanssa matkustamista helpottamaan on olemassa valtavasti erilaisia tarvikkeita, joihin kannattaa ehdottomasti tutustua ja jotka kannattaa hankkia ja ottaa käyttöön varsinkin silloin, jos matkustaa koiran kanssa paljon. Perinteisesti koiranäyttelyitä harrastavat matkustavat paljon, joten tarpeelliset koiratarvikkeet on syytä hankkia autoon. Oikeiden tarvikkeiden ja välineiden kanssa koiran kanssa matkustaminen kummasti helpottuu! Katso vinkkejä koiran kanssa matkustamiseen täältä.

Matkustuksessa kannattaa panostaa turvallisuuteen

Autossa matkustava koira pitäisi aina olla jotenkin estetty tulemasta itse matkustamoon, tämä sekä kuskin ja matkustajien että koiran itsensä turvallisuuden kannalta. Autossa pitäisi olla vähintään vahva ja kunnollinen koiraverkko tai ristikko, joka pysyy paikoillaan myös kovassa törmäyksessä ja estää koiraa lentämästä matkustajien päälle. Auton penkit taas kannattaa suojata istuinsuojilla koiran karvoilta. Mikäli koira on pakko ottaa matkustamon puolelle eikä koiralla ole kuljetushäkkiä tai koiraverkkoa, koiran voi sitoa kiinni myös koiran turvavyöllä, jonka voi ostaa erikseen lisävarusteena.

Kuljetushäkit sopivat varsinkin pienille koirille

Koiralle voi laittaa autoon myös kuljetushäkin, joko metallisen tai kankaisen, jossa koira on kuin omassa pesässä matkustamisen ajan. Kuljetushäkki on mukava matkustuspaikka erityisesti koiranpennuille. Tarpeeksi suurta kuljetushäkkiä voi käyttää lyhytaikaisesti häkkinä myös perillä näyttelypaikassa. Autoon on myös helpointa olla omat ruokakupit ja ruoka-astiat mukaan. Joskus suurelle ja vanhalle koiralle tarvitaan luiska autoonpääsemiseksi ja monesti auton perän puskuri on hyvä suojata puskurisuojalla, jotta koiran kynnet eivät naarmuta sitä pilalle.

Koiran näyttelytarvikkeet

Näyttelyissä koiran pitää odottaa joskus pitkiäkin aikoja paikoillaan. Tällöin on kätevä olla kevythäkki, jossa koiraa voi säilyttää. Näyttelypaikalla tai kuljetettaessa on joskus helpoin kuljettaa koiraa vaikka selkärepussa tai olkalaukussa, mikäli koira on pieni. Suuria koiria voi kuljettaa koiran kärryillä. Kanto- ja kuljetuslaukkuja on olemassa tosi monenkokoisia ja mallisia, mutta niihin sopii toki vain pienet koirat. Isot koirat eivät usein edes tarvitse kantolaukkuja, koska ovat innokkaita kävelemään pitkiäkin matkoja.

 

Kaikkia näitä näyttely- ja matkustustarvikkeita löytyy netistä valtavat määrät ja valikoimat, netin parhaista koiratarvikekaupoista. Näiden kauppojen tuotteet näät tältä sivulta, josta voit katsoa hintavertailun ja valita sitä kautta edullisimmat hinnat ja parhaat tuotteet. Tilaa koiratarvikkeet näyttelyä ja matkustamista varten Koiratarvike.fi sivuston kautta!

 

 

Siirry alkuun