Makuualusta Back on Track, musta
39,95€
Koiranpeti H-H Blanket, harmaa
18,95€
Dog Gone Smart Dirty Dog Runner matto, h
99,90€
Koiran talja Harmaa liukumattomalla pohjalla 100 x 75 cm
26,90€
Peti Scruffs Cashmere Mattress, suklaa
54,95€
Sohvansuoja D&D Reserved, 240 x 155 cm
69,95€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Back on Track
Dog Gone Smart
EBI
Happy-House
Hurtta
Little&Bigger
Pet Rebellion
Scruffs
Trixie
Drymate
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Animail
Peten Koiratarvike
Zooplus
Poista kaikki suodattimet

Matot ja makuualustat

113 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Matot ja makuualustat koiralle netistä

 

Usein isojen koirien pediksi riittää ihan matto tai pehmustettu makuualusta, joka on aina samassa paikassa talossa. Näin koira tietää oman yksityisen paikkansa, johon se voi paeta väsyessään esimerkiksi pienten lasten hälinään tai häiriköintiin. Koiran makuualusta kannattaakin pitää aina samassa paikassa.

 

Koiran mattoja ja makuualustoja voi tilata helposti netistä, verkkokaupasta, suoraan kotiin. Hintoja kannattaa kuitenkin vertailla eri verkkokauppojen välillä, sillä erot voivat olla suuriakin. Tuotteita kyllä löytyy vaikka kuinka paljon!

Little&Biggerin ja Dog Gonen makuualustat pysyvät paikallaan

Ihan pelkkä ohut matto on usein koiralle liian ohut, sillä se ei ensinnäkään pehmennä yhtään kovaa lattiaa ja toisaalta se ei pysy paikoillaan ja suorassa vaan on koko ajan rullalla. Siksi esimerkiksi Little&Biggerin valikoiman karvaiset makuualustat liukuestepohjalla ovat hyviä makuualustoja, sillä niissä on jonkin verran pehmustetta ja ne pysyvät suorassa. Lisäksi niitä saa tosi edullisesti. Dog Gone makuualustat ovat myös todella laadukkaita ja jämäköitä isollekin koiralle.

Ortopedinen patja sopii nivelvaivaiselle koiralle

Jos on vailla koiran sänkyä, jos esimerkiksi koiralla on nivelvaivoja tai se on iso ja vanha, kannattaa hankkia ihan kunnollinen ortopedinen patja koiralle, siitäkin saa netistä tilaamalla, esimerkiksi täällä. Kunnollinen paksu makuualusta suojaa koiran niveliä ja luita kulumiselta. Trixiellä on paksumpia makuualustoja koiralle, samoin kuin Buster Memory Foam sekä D&D merkillä.

 

Siirry alkuun