Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Basic
EBI
Feel Active
Hurtta
Kusse & Kutta
RuffWear
Rukka
Trixie
Tractive
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Metalliset ketjukaulaimet

74 tuotetta 1 kaupasta

Ketjukiristyspannat koiralle netistä

Metalliset kiristävät ketjukaulaimet koiralle löytyy todella hyvin netistä. Mittaa vain koirasi kaula ja valitse oikea koko verkkokaupan valikoimista. Metallisissa ketjukaulaimissa koko ei ole kovin tarkka, sillä ketju kiristää koiran kaulaa joka tapauksessa oli se pieni tai iso. Katso tuotteet, vertaile hinnat ja klikkaa kauppaan tältä sivustolta.

Tietoa kiristävistä kaulapannoista

Metalliset ketjukaulaimet ovat enimmäkseen kiristäviä malleja. On yksinkertaisesti metalliketju, joka menee lenkin läpi. Kun koira vetää, metalliketju kiristyy koiran kaulan ympärille. Kiristäviä metallipantoja on kritisoitu melkoisesti ja monen mielestä niiden käyttö on suorastaan eläinrääkkäystä. Voimakkaasti metsästysviettisillä koirilla niiden käyttö voikin aiheuttaa vakavia vammoja kurkkuun tai hapenpuutetta, sillä metsästyskoirat eivät osaa samalla tavalla säännöstellä viettiään kuin muut koirat. Onkin syytä vakavasti miettiä, onko kiristävällä metalliketjulle tarvetta, vai olisiko parempi aloittaa vierelläkulkemiskoulutus ihan alusta, vaikka ihan ammattilaisen avustamana.

Puolikiristävät metalliketjupannat turvallisia

Metalliketjupantoja on myös puolikiristäviä, eli ketjussa on tietty mitta, joka kiristää ja siihen kiristys loppuu. Puolikiristävällä pannassa koira ei voi kiristää itseään henkihieveriin. Yleisesti metalliketjukaulaimet ovat kromia.

Siirry alkuun