Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Life Stages
Savic
Trixie
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Peten Koiratarvike
Zooplus
Poista kaikki suodattimet

Metalliset kuljetushäkit

14 tuotetta 2 kaupasta

Metalliset kuljetushäkit autoon 

Koiran metallinen kuljetushäkki on usein se ainoa vaihtoehto kuljetushäkiksi suurelle koiralle. Toki myös jämäkkä koiraverkko n kätevä suurelle koiralle, mutta kuljetushäkki on myös hyvä, ja varsinkin jos koiria on enemmän kuin yksi. Metallisia kuljetushäkkejä saa tilattua netistä todella suuriakin, häkit tulevat tietysti osina. Metallihäkkejä on usealla eri merkillä: Trixie, Ruby, Double Door, TS, Savig Dog sekä Eläintarvikekaupan omat metallihäkkimallit.

Koiran metallihäkki on kestävä ja käytännöllinen valinta

Koiran metallisissa kuljetushäkeissä on se hyvä puoli, että ne on kestäviä, tukevarakenteisia, ja niitä voi käyttää myös näyttelyhäkkeinä näyttelypaikalla. Metallisessa häkissä koiran on turvallista odottaa omaa näyttelyvuoroaan paikassa, jossa on satoja muitakin koiria. Metallinen kuljetushäkki on helppo ja nopea purkaa, ja kasata seinä kerrallaan. Monissä häkeissä on ovi sekä pitkällä että lyhyellä sivulla, joten ei ole väliä miten päin sen laittaa autoon.

 

Autossa metalliset verkkohäkit saattavat hieman pitää ääntä, sillä verkko värisee ja saattaa ääntää ajon aikana. Jos tällainen ääni tai kolina häiritsee, kannattaa katsoa myös aluminiista valmistettuja koiran häkkejä. Niitäkin saa tilattua netistä, esim täältä.

Siirry alkuun