Polly-muovikoppi
39,99€
Ferplast Kenny -koiranmökki - Kenny 05: L 70 x S 100,6 x K 70,5 cm
109,99€
Ferplast Kenny -koiranmökki - Kenny 03: L 60 x S 89 x K 60 cm
84,99€
Ferplast Kenny -koiranmökki - Kenny 01: L 50 x S 78 x K 50 cm
59,99€

Muovikopit

4 tuotetta 1 kaupasta

Muovinen koirankoppi - edullinen ja kätevä ratkaisu koirallesi

Joskus muovinen koirankoppi on koiralle helpoin ja paras ratkaisu. Muovinen koirankoppi kun on helppo siirtää paikasta toiseen ja pitää puhtaana. Kaiken lisäksi muovikoppeja saa netistä melko halvalla. Katso parhaat hinnat muovikopeista tältä sivulta ja vertaa eri kauppojen hintoja.

 

Muovinen koirankoppi toimii ihan yhtä hyvin kuin puinenkin koppi, ympäri vuoden. Muovinen koppi on hygieeninen, sillä sen voi tarvittaessa pestä vaikka painepesurilla puhtaaksi. Se ei vaadi mitään huoltoja, kuten puiset kopit vaativat vuosittaisen huollon. Muovinen koppi on kestävä se kestää kesät talvet vuodesta toiseen.

Muovisia koirankoppeja netistä

Muovisia koppeja voi netistä ostaa parilla eri merkillä, Ferplast Dogvilla sekä Polly -merkkisiä koirankoppeja. Nämä mökit ovat pieniä, mutta kannattaa huomioida, ettei koirankoppi saa olla liian iso koiralle, sillä koira lämmittää mökin omalla ruumiinlämmöllään. Jos mökki on liian iso, koira palelee mökissä talvella. Todella suurille koirille muovisen mökit eivät joka tapauksessa sovellu, sillä ne on yksikertaisesti liian pieniä.

 

Ferplastin koirankopissa on käsin säädettävä tuuletusaukko, jota onkin syytä säätää lämpimällä kelillä täysin auki. Jos koira viettää kesäöitä kopissa, tällöinkin aukko kannattaa säätää pienelle, ettei koiran palele. Ferplastin kopissa on vedenpoistoaukot, mikä auttaa siihen, ettei koiran tarvitse maata kosteassa. Ferplastin kopin oviaukko on vahvistettu alumiinilla, jotta koira ei pure oviaukkoa sa muutenkin mökki jämäköityy. Auki taitettavalla seinällä koppiin saa tarvittaessa lisää tilaa.

 

Lähes paras ominaisuus muovikopeissa on kuitenkin se, että ne on helppo purkaa ja kasata ja ottaa mukaan. Jos lähdet esimerkiksi mökille koiran kanssa, voit napsutella kotona olevan muovikopin kasaan ja ottaa mukaan. Näin mökillä ei tarvitse olla erikseen koirankoppia.

Siirry alkuun