Rottinkikori Happy-House Square
49,95€
Ferplast Sofà -lemmikinpeti ja peite - antrasiitti - setti koko 6, P 70,5 x L 52 x K 23,5 cm
42,99€
Aumuller-koirankori, rottinki - P 100 x L 80 x K 28 cm
29,99€
Pueblo-lemmikinmaja koiran maja, rottinki - P 56 x L 36 x K 42 cm
42,99€
Ferplast Sofà -lemmikinpeti ja peite - antrasiitti - setti koko 8, P 82 x L 59,5 x K 25 cm
42,99€
Muovipeti Trixie Sleeper Plastic, harmaa
44,95€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Ferplast
Happy-House
Trixie
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Peten Koiratarvike
Zooplus
Poista kaikki suodattimet

Muoviset pedit ja korit

23 tuotetta 2 kaupasta

Muoviset koiranpedit sopivat ulkoilevalle koiralle

 

Muovinen koiranpeti on usein käytännöllisin koiralle, joka ulkoilee paljon ja on siksi enemmän tai vähemmän märkä ja likainen. Muovinen koiranpeti kun on helppo puhdistaa vaikka suihkussa tai painepesurilla ja kuivata saman tien. Muovisessa koiranpedissä kannattaa kuitenkin pitää mattoa tai jotakin pehmeää makuualustaa alla, sillä tällöin se on miellyttävämpi maata.

Ferplast ja Moderna Domus Clima tarjoavat vaihtoehtoja

Muovisia koiranpetejä löytyy Ferplast ja Moderna Domus Clima merkeiltä. Ferplastin Siesta- koiranpeti on pelkkä muovinen reunallinen kaukalo, jonka etuseinä on madallettu kulun helpottamiseksi. Ferplastin Sofa-lemmikinpeti ja peite taas tarkoittavat muovista kaukaloa sekä pehmeää reunallista makuualustaa tämän päällä. Makuualusta on pysyy hyvin paikoillaan ja se on helppo pestä.

Allergisen perheen valinta

Muovinen koiranpeti sopii hyvin myös allergisiin koiraperheisiin, joissa karvapesäkkeet on pakko minimoida. Muoviseen petiin kun ei tartu karvoja ja jos siellä onkin karvoja ja likaa, ne voi imuroida sieltä pois vaikka joka päivä. Hinnaltaan muoviset pedit ja korit ovat melko edullisia ja toisaalta myös kestäviä, ellei koira keksi alkaa puremaan koria rikki. Katso tuotteet tältä sivulta, vertaa hintoja ja tee tilaus klikkaamalla itsesi verkkokauppaan.

Siirry alkuun