Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Aptus
Biofarm
Dorwest Herbs
Ideal Dog
Kurgo
Petosan
Scruffs
Trixie
Fitdog
Kruuse
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Muut koiran terveystuotteet

37 tuotetta 1 kaupasta

Koiran terveystuotteet netistä

Koiran elämään kuuluvat välillä myös leikkaukset tai tulehdukset, jonka jälkihoidossa tarvitaan kauluria tai suojapukua. Koira ei itse osaa varoa haavoja, vaan voi nuolla niitä, mikä voi hidastaa toipumista. Kaulureita on myynnissä netissä useammanlaisia. Yleensä koira ei itse tykkää kaulureista ja niitä onkin pyritty kehittämään miellyttävimmiksi. Puhallettava kauluri koiralle, esimerkiksi Pro Collar ei estä niin paljon näkemistä, kuin perinteinen pitempireunainen kauluri. Puhallettava kauluri toimii kuitenkin paremmin lyhytkuonoisilla koirilla, koska pitkäkuonoiset saattavat yltää haavoihin puhellettavasta kaulurista huolimatta. Kauluri voi tulla tarpeeseen myös silloin kun koiran kynnet ja tassut tarvitsevat hoitoa. Tassurasvan imeytyminen saa tapahtua rauhassa kaulurin avulla, jos koiralla on tapana yrittää nuolla rasvat pois. 

Puettava haavasuoja nopeuttaa parantumista

Kaulurin lisäksi on olemassa puettavia haavapukuja. Esimerkiksi Buster haavasuoja on toimiva vaihtoehto leikkauksien jälkeen. Usein koirat suopuvat paremmin haavasuojalle kuin kaulurille ja omistaja voi kevein mielin jättää koiran kotiin haavasuojan kanssa. Buster haavasuojapuku koiralle on miellyttävä päällä ja sen saa tarvittaessa kääräistyä myös paidaksi. Haavasuojia voi ostaa netistä monessa eri koossa. Verkkokaupan sivuilla on yleensä selkeät ohjeet, minkäkokoinen puku sopii millekin rodulle. Haavasuoja sopii myös esimerkiksi virstanpidätysongelmista kärsiville koirille, koska puvun alle saa laitettua kätevästi vaipan, joka pysyy puvun avulla hyvin paikoillaan. 

Koira shampoo ja hoitoaine

Koirille on kehitetty turkinhoitoon erilaisia shampoita ja hoitoaineita. Erityisesti pidempikarvaisten rotujen parissa laadukas koira shampoo ja hoitoaine tekevät turkin selvittämisestä helpompaa. Koirille on kehitetty myös väriä kirkastavia ja tahroja poistavia shampoita, jotka auttavat pitämään vaaleat turkit puhtaina ja kirkkaina. Shamppoon ja hoitoaineen lisäksi kannattaa panostaa myös hyvään harjaan

Siirry alkuun