Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Firedog
Petsafe
Pro Dog
Trixie
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Muut koirankoulutustuotteet

13 tuotetta 1 kaupasta

Tuotteet koiran koulutukseen

Koiran koulutus käy ihan täydestä työstä silloin, kun koira on pentu, eli ensimmäiset 1,5-2 vuotta. Kahden vuoden ikään saakka jatkuu koiran peruskoulutus, mutta toki jo puolentoista vuoden iässä hyvin oppinutta koiraa voi alkaa vähitellen kouluttaa vaativampiin tehtäviin, kuten metsästykseen, etsintään tai agilityharrastukseen.

 

Koirankoulutusta helpottamaan on olemassa vaikka minkälaisia koiratarvikkeita. Koirankoulutustuotteet on helpoin tilata netistä, sillä siellä on parhaat valikoimat ja usein myös edulliset hinnatkin. Katso parhaat tuotteet ja tarjoukset Suomen suurimmista netin eläinkaupoista tältä sivulta, sillä Koiratarvike.fi kokoaa yhteen suurimpien verkkokauppojen koiratarvikkeet ja vertaille niiden hintoja. Tätä kautta tuotteet koulutukseen saa edullisesti.

 

Pentukoiran kouluttamista helpottaa esimerkiksi se, että herkkupalat on aina mahdollisimman lähellä saatavilla. Siksi moni hankkii itselleen erikseen koulutusliivin tai vyölaukun tai ainakin namupussin, joka on helppo ottaa mukaan koulutushetkeen. Vyölaukku on kätevä, sillä siinä on omat kiinnityssysteemit ja reilusti tilaa paitsi herkkupaloille myös muille tarvikkeille. Esimerkiksi Trixien Baggy Belt on edullinen ja hyvä vyölaukku.

Aikuisen koiran koulutus

Aikuisen koiran koulutuksessa tarvitaan usein enemmän apuvälineitä kuin pennun koulutuksessa, sillä aikuisen koiran koulutus on usein huonon käytöksen poiskitkemistä ja hyvällä korvaamista. Sen sijaan onnistuneessa pennun koulutuksessa huonoa käytöstä ei oikein edes pääse syntymään.

 

Yleisin haittakäytös aikuisella koiralla on varmasti haukkuminen, joka sinänsä on tietysti monelle koirarodulla todella luonnollinen reaktio ja tarpeenkin. Liiallinen haukkuminen kuitenkin haittaa oleskelua naapurustossa. Haukun estämiseen on monenlaisia tuotteita, jotka toimivat useimmilla koirilla. Näitä tuotteita ei koskaan saa käyttää rankaisemiseen, ainoastaan koulutuksen apuvälineenä!

 

Haukun estäviä pantoja on olemassa sekä automaattisia että langattomia manuaalisia, sitruunalla tai pippurilla toimivia, pelkällä ultraäänellä tai äänellä toimivia tai äänellä sekä pienellä sähköimpulssilla toimivia pantoja. Idea on, että kun koira haukkuu, panta antaa ärsykkeen, joka kiinnittää koiran huomion pois haukkumisesta. Vähitellen haukkuminen laimenee ja loppuu. Sähköimpulsseja antavat haukunestopannat ovat täysin turvallisia koiralle.

 

Aikuiselle koiralle on myös metallisia kuonokoppia aggressiivisen koiran koulutukseen, vedonestovaljaita lenkille ja kuonopantoja lenkille, jotta koira ei voi vetää liikaa. Kaikki tarvikkeet on tarkoitettu vain koulutuksen apuvälineeksi eivätkä siis sinänsä itsessään ratkaise mitään käyttäytymisongelmia.

Siirry alkuun