Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Almo Nature
Belcando
Brit
Exclusion
Four Friends
Golden Eagle
Grau
James Wellbeloved
Mera Dog
NatureDiet
Planet Pet
Purenatural
Sam's Field
Schesir
Appetitt
Classic
Escapure
Granatapet
Renske
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Animail
Peten Koiratarvike
Zooplus
Poista kaikki suodattimet

Muut märkäruokamerkit

262 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Koiran monipuoliset märkäruokavalikoimat

Koiran märkäruokavaihtoehtoja on lähes niin paljon että suorastaan hengästyttää! Miten näistä kaikista vaihtoehdoista voi löytyä se omalle koiralle sopiva?!

Halvallakin hyvää märkäruokaa

Yksi vaihtoehto on lähteä katsomaan tuotteita hinnan perusteella. Mistä merkistä löytyisi laadukkain ruoka esimerkiksi alle 4 euron kilohinnalla? Jos on valmis maksamaan märkäruuasta esimerkiksi 5 euroa kilolta, saa jo valita todella laadukkaista ruuista. Silti on niinkin, että pelkkä hinta ei kerro laatua: todella kalliiseen hintaan saatetaan myydä todella ala-arvoista ruokaa.

Koiran ruoka-aineallergiat on huomioitu

Toinen valintaperuste voi olla koiran omat ruoka-ainerajoitukset. Moni koira ei siedä viljoja, joten märkäruuista täytyy löytyä viljaton vaihtoehto. Näitä onkin runsaasti tarjolla, esimerkiksi täällä, mutta myös muualla.

 

Jos koiralla on iho-, silmä- tai ruuansulatusongelmia, kannattaa hankkia mahdollsimman yksinkertaista, lisäaineetonta ja puhdasta märkäruokaa. Tällöin kannattaa suosia viljatonta, ehkä maissitonta ja soijatonta, ja on helpompi, jos ruuassa on vain yhtä lihaa kerrallaa. Tällöin pysyy paremmin kärryillä, jos koiralle tulee jostakin raaka-aineesta todella pahoja oireita. Hyvä vaihtoehto on esimerkiksi Greenwoodsin herkälle koiralle tarkoitetut ruuat. Monipuolista vitamiini- ja hivenainevalikoimaa taas löytyy esimerkiski Schesir-tuotemerkiltä!

Annoskokoja kaikenkokoisille koirille

Pakkauskoko määrittää myös joskus. Esimerkiski Animondalla on pienille ja isoille koirille eri märkäruuat, sillä pikkukoiralle 150 gramman annoskoko voi jopa olla joskus liikaa, mutta isolle koiralle se ei riitä edes alkupalaksi! Isojen koirien sopiva purkkikoko on 400 grammaa. Näin myös kilohintaa saadaan alemmas, kun tuotteet ostetaan isommissa pakkauksissa.

Siirry alkuun