Hunter Swiss -nahkapanta - koko 65: säädettävissä 51 - 58,5 cm
34,99€
Hunter Canadian -nahkapanta, musta/konjakki - koko 55: säädettävä 42-48 cm
39,99€
Heim Buffalo -nahkapanta, konjakki - koko 55: kaulanympärys 40-50 cm
9,99€
Panta Basic Sparkle, pinkki
16,90€
Panta Basic Sparkle, pinkki 32 cm
17,90€
Heim Stars -nahkapanta - koko 40: kaulanympärys 26-37 cm
11,99€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Feel Active
Trixie
Basic
Hunter
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Peten Koiratarvike
Zooplus
Poista kaikki suodattimet

Nahkakaulapannat

95 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Nahkakaulapannat koiralle netistä

Nahkakaulapanta on koiralle luonnollinen ja hyvä materiaali koiran ihoa vasten, ja se sopii useimmille koirille. Nahkakaulapanta ei kerää itseensä samalla tavalla likaa kuin nailonkaulapanna, sitä ei tarvitse pestä, vaan riittää, että se pyyhitään silloin tällöin nihkeällä. Nahkakaulapantoja löytyy netistä laajat valikoimat, katso tuotteet ja vertaa hinnat tällä sivulla.

Nahkakaulapanta sopii kaikenikäisille koirille

Nahkakaulapanta on ehdottomasti yksi kestävimmistä koiran kaulapannoista. Nahkapanta sopii niin pennuille kuin täysikasvuisillekin koirille. Pennulle kannattaa valita mahdollisimman pieni ja kevyt nahkapanta, sillä painava panta saattaa aiheuttaa pennun herkkään kaulaan painaumia ja vähitellen ihottumaa. Isolle koiralle taas on hyvä hankkia vahva, hyvä nahkapanta, joka saattaa kestää vaikka koko koiran loppuelämän. Nahkapannan huono puoli on, että helteellä se saattaa huostaa, kuten oikeastaan kaikki pannat, joten anna koirasi välillä huilata pannasta.

Suuri valikoima erilaisia nahkapantoja

Netistä voi tilata markkinoiden laadukkaimmat nahkapannat. Saksalainen Heim nahkapanta on todella kestävä ja laadukas panta, ja Heimilla on malleja ja kokoja laidasta laitaa. Feel merkillä löytyy myös todella monenlaisia nahkapantoja, pienestä pentupannasta kiristävää nahkapantaan. Nahkapantojen kestävää aatelia ovat Hunter Canadian kaksinkertaiset nahkapannat, joissa sisäpuoli on todella pehmeäksi käsiteltyä nahkaa.

 

Siirry alkuun