Koiratarvikkeet netistä

Nailonkaulapannat

83 tuotetta 1 kaupasta

Tekstiilipannat koiralle netistä

Tekstiilistä valmistetut koiran kaulapannat ovat kevyitä ja kestäviä, joka paikan kaulapantoja. Nailonpannat sopivat niin pennulle kuin täysikasvuisellekin. Pennun opetteluvaiheessa onkin suositeltavaa käyttää mahdollisimman kevyttä nailonkaulapantaa. Nailonkaulapannat löydät myös netistä, heijastimella tai ilman. Tältä sivulta näet heijastimettomat nailonpannat, voit vertailla niiden hintoja eri kaupoissa ja sitten siirtyä tilaamaan klikkaamalla 'Kauppaan'.

Monenlaisia kaulapantoja pennusta täysikasvuiseen koiraan

Nailonpannoista pienet ja ohuet pannat sopivat pennuille. Tällaisia pantoja on Coastal, Sunburst ja Trixien pentupannat. Myös Hunter Ecco kaulapannoissa on ihan pieniä malleja jotka sopivat pennuillekin. Täysikasvuiselle koiralla laadukkaita nailonpantoja löytyy ainakin Hunterin valikoimista, Rukkalta sekä todella hyvä ja laadukas  Wolters Professional Comfort- nailonpanta. Suosittuja ja monikäyttöisiä nailonkaulapantoja ovat Hurtta Outdoors kaulapannat, joissa on heijastimella varustettu päällypuoli ja fleecellä pehmustettu sisäpuoli.

Kiristävät kaulapannat valittava tarkasti

Kiristäviä nailonkaulapantoja löytyy ainakin Hurtan ja Hunterin valikoimista. Kiristävistä pannoista kannattaa kuitenkin valita malli, joka on vain puolikuristava, sillä täysin kuristava voi olla koiralle haitallinen tai jopa vaarallinen!

Siirry alkuun