Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Basic
Coastal
Feel Active
Hurtta
Kusse & Kutta
RuffWear
Rukka
Trixie
Hunter
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Peten Koiratarvike
Zooplus
Poista kaikki suodattimet

Nailonkaulapannat

316 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Tekstiilipannat koiralle netistä

Tekstiilistä valmistetut koiran kaulapannat ovat kevyitä ja kestäviä, joka paikan kaulapantoja. Nailonpannat sopivat niin pennulle kuin täysikasvuisellekin. Pennun opetteluvaiheessa onkin suositeltavaa käyttää mahdollisimman kevyttä nailonkaulapantaa. Nailonkaulapannat löydät myös netistä, heijastimella tai ilman. Tältä sivulta näet heijastimettomat nailonpannat, voit vertailla niiden hintoja eri kaupoissa ja sitten siirtyä tilaamaan klikkaamalla 'Kauppaan'.

Monenlaisia kaulapantoja pennusta täysikasvuiseen koiraan

Nailonpannoista pienet ja ohuet pannat sopivat pennuille. Tällaisia pantoja on Coastal, Sunburst ja Trixien pentupannat. Myös Hunter Ecco kaulapannoissa on ihan pieniä malleja jotka sopivat pennuillekin. Täysikasvuiselle koiralla laadukkaita nailonpantoja löytyy ainakin Hunterin valikoimista, Rukkalta sekä todella hyvä ja laadukas  Wolters Professional Comfort- nailonpanta. Suosittuja ja monikäyttöisiä nailonkaulapantoja ovat Hurtta Outdoors kaulapannat, joissa on heijastimella varustettu päällypuoli ja fleecellä pehmustettu sisäpuoli.

Kiristävät kaulapannat valittava tarkasti

Kiristäviä nailonkaulapantoja löytyy ainakin Hurtan ja Hunterin valikoimista. Kiristävistä pannoista kannattaa kuitenkin valita malli, joka on vain puolikuristava, sillä täysin kuristava voi olla koiralle haitallinen tai jopa vaarallinen!

Siirry alkuun