Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Flamingo
Ideal Dog
Pro Dog
Rukka
Trixie
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Naksuttimet

17 tuotetta 1 kaupasta

Naksutin antaa pelivaraa

Naksutin tarkoittaa painettaessa äänen päästävää pientä apuvälinettä, jolla saadaan aikaa koiran palkitsemiseen. Naksutin toimii hyvin yksinkertaisesti: kun koira istuu tai tekee jotain muuta mitä pyydetään, naksautetaan ja annetaan sitten palkinto. Pointti on siinä, että naksuttimella saadaan annettua palkinto, tai lupaus palkinnosta, heti kun koiran peppu osuu lattiaan. Näin koira oppii nopeammin yhdistämään palkinnon haluttuun käyttäytymiseen.

 

Naksutin ei siis toimi palkintona itsessään, vaan se toimii yhdessä namin tai muun palkinnon kanssa, se ainoastaan antaa omistajalle aikaa antaa se palkinto koiralle. Jotta naksutinkoulutus toimisi oikealla tavalla, palkinto on tultava joka kerta naksahduksen jälkeen, ei esimerkiksi joka toinen kerta, muuten koira ei opi liittämään naksahdusta palkintoon ja oikeaan toimintaan. Naksuttimet ovat siis huikea apu koirankoulutukseen.

Halpa vaihtoehto koiran koulutukseen

Naksuttimet ovat todella halpoja. Katso tuotteet esimerkiksi tältä sivustolta: alle viidellä eurolla saa minkä tahansa naksuttimen. Jokaisen koiranpennun omistajan kannattaa ainakin kokeilla naksutinkoulutusta, sillä sen käytöstä on erittäin hyviä kokemuksia.

 

Koiratarvike.fi sivustolla naksuttimia löytyy kahdelta merkiltä: Trixieltä ja Karlielta. Kaikki näistä on erittäin toimivia, mutta eri tarkoituksiin. Karlien naksuttimissa on melko iso ääni, joten esimerkiksi pennun koulutuksessa se voi tuntua liian korvia vihlovalta. Toisaalta on tilanteita, joissa on pakko olla iso ääni esimerkiksi taustametelin vuoksi. Trixien Soft naksuttimessa taas on pehmeä ja hiljaisempi ääni, joka on todella oiva pennun koulutuksessa ja sisätiloissa koulutukseen.

Siirry alkuun