Koiratarvikkeet netistä

Ortopediset koiranpedit netistä

 

Vanhemmiten varsinkin suuren koiran niveliä alkaa usein kolottaa, sillä suuren koiran nivelet ovat painon alla melkoisella rasituksella. Joillakin koirilla on ihan nivelrikkoa, joka vaikeuttaa koiran liikkumista, aiheuttaa koiralle kipuja ja tuskia, ja siksi se kannattaa ottaa tosissaan. Nivelrikkoista koiraa ei saisi makuuttaa kovalla alustalla, vaan sille kannattaa hommata kunnollinen makuualusta, mieluummin ihan ortopedinen koiran peti.

Memory -koiranpeti on suosittu vaihtoehto nivelrikkoiselle koiralle 

Ortopedisiä koiran petejä löytyy netistä useita vaihtoehtoja, myös todella suuria, sillä apua nivelrikkoon tarvitsevat usein suuret koirat. Suosittuja koiranpetejä ovat laadukkaat Memory koiranpedit, joissa memory foam -kuituinen patja vähentää koiran kehoon kohdistuvaa painetta. Memory pedit ovat helppohoitoisia, hengittäviä, myrkyttömiä ja turvallisia kaikille nivelvaivoista kärsiville koirille, kilpakoirille sekä senioreille. Memory-petejä löytyy myös todella suuria.

Karlie OrthoPed Visco -koiranpeti muokkautuu koiralle sopivaksi

Yksi markkinoiden laadukkaimmista ortopedisistä koiranpedeistä on Karlie OrthoPed Visco peti, joka on niinikään memory foam -kuidusta valmistettu ja se muokkautuu kehon lämmön perusteella koiralle sopivaksi. Karlie OrthoPed Visco pedeissä on myös kaksi reunaa, joihin koira voi nojata, jolloin se tuntuu enemmän kuin pesältä. Sairaat ja vanhat koirat nauttivat näistä pedeistä. Petiä löytyy kahta kokoa, joista toinen on jopa 120 cm pitkä, joten se sopii isoillekin koirille.

 

Makaaminen memory foam alustalla hoitaa koiran niveliä ja antaa koiralle kauan kaivatun kunnollisen levon, sillä kovalla alustalla kivulias koira ei pysty levähtämään kunnolla. Näitä koiranpetejä voi tilata netistä suoraan kotiovelle, katso tuotteet tältä sivulta!

 

Siirry alkuun