Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Pro Dog
Trixie
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Noutokapulat

17 tuotetta 1 kaupasta

Koiran noutokapula

Koiran yksi luontaisista lempileikeistä on erilaisten keppien ja tavaroiden noutaminen, suussa kantaminen ja isännälle tuominen. Noutokapulan noutaminen ja tuominen on opettavaista ja hauskaa molemmille. Noutokapulanahan voi periaatteessa käyttää mitä vaan keppiä, mutta myös pehmeät ja painavat Pro Dog patukat toimivat noutokapulana. Samaa patukkaa voi käyttää myös hampailla vetämiseen ja kiskomiseen.

Tottelevaisuuskoe eli TOKO opetuksen tukena

Noutokapulan noutamista opetellaan varsinkin TOKOssa, eli koirien tottelevaisuuskoulutukseen perustuvassa erityisessä koiraurheilulajissa. Kyseessä ei ole mikään perustottelevaisuuskoulutus, vaan Tokossa tähdätään siihen, että koira noudattaa ohjeita nopeasti mutta täsmällisesti ja siististi. Noutokapulat ovat yksi olennainen osa Tokoa, odottamisen ja seisomisen lisäksi. Tokoa voi harrastaa kaikki koirarodut ja siitä on kaikille koirille ja omistajille myös hyötyä arkielämäänkin.

 

Tokoon sopivia 400 gramman painoitettua noutokapuloita saa tilattua netistä lemmikkiverkkokaupoista, joten Tokon harjoitteleminen onnistuu myös kotona. Noutokapuloita Tokon harrastamiseen valmistaa ainakin Trixie, Berra, Karlie, Pro Dog Fetch merkit. Koiran noutokapuloita ei toki ole pakko käyttää pelkästään tokon harrastamiseen, vaan ylipäätään leikkiin ja noutokoirien opettamiseen.

Siirry alkuun