Golden Eagle Hypo Duck Potato

Golden Eagle Hypo Duck Potato

Golden Eagle Hypo Duck Potato Golden Eagle Hypo Lamb Rice Golden Eagle Hypo Salmon Potato
Valitse

14,90€
00.0
(0)
Golden Eagle Holistic Health Hypo-Allergenic Duck & Potato on täysravinto koirille, joilla on ravintoaineherkkyyksiä tai allergiaoireita. Valmiste ei sisällä maitotuotteita eikä viljaa. Tuotteessa ei ole kanaa, kananmunaa, nautaa eikä lammasta. Valmiste on hypoallergeeninen ankkapohjainen täysravinto koirille Golden Eagle Holistic Health Hypo-Allergenic Duck & Potato täysravintoa suositellaan.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  1-7 päivää
  Toimituskulut
  3,9 - 8,9 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  14,90€
  2 kg
  7,45 € / kg
 • Toimitusaika
  1-7 päivää
  Toimituskulut
  3,9 - 8,9 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  75,90€
  10 kg
  7,59 € / kg
from €14.9 to €75.9
Golden Eagle Hypo Duck Potato hinnan kehitys

Golden Eagle Holistic Health Hypo-Allergenic Duck & Potato on täysravinto koirille, joilla on ravintoaineherkkyyksiä tai allergiaoireita. Valmiste ei sisällä maitotuotteita eikä viljaa. Tuotteessa ei ole kanaa, kananmunaa, nautaa eikä lammasta.

Valmiste on hypoallergeeninen ankkapohjainen täysravinto koirille

Golden Eagle Holistic Health Hypo-Allergenic Duck & Potato täysravintoa suositellaan erityisesti maksa- ja munuaissairauksia sairastaville koirille. Monipuolinen ja terveyttä ylläpitävä täysravinto sisältää prebiootteja (MOS ja FOS) ja tehokkaita probiootteja. Tuotteeseen on lisätty betakaroteenia ja l-karnitiinia tukemaan elimistön aineenvaihduntaa. Terveellinen ja suosittu täysravinto tarjoaa koiralle valkuaista 26%, rasvaa 12%, tuhkaa 9,75%, kuitua 3,5%, A-vitamiinia 22.000 iu/kg, E-vitamiinia 170 iu/kg, kalkkia 2,2%, fosforia 1,35%, kuparia 20 mg/kg, seleeniä 0,22 mg/kg, Omega-6 2,58% ja Omega-3 0,6 %. Viljaton koiranruoka on iso apu monille allergioista kärsiville koirille. Tuotetta suositellaan myös kroonista korvatulehdusta sairastaville aikuisille koirille ja pentukoirille. Viljaton koiranruoka tuo usein myös nopean avun silloin, kun koiran vatsa on löysällä tai turkissa on kova kutina. Tuote ei sisällä lisättyjä väri- tai makuaineita eikä minkäänlaisia kemiallisia säilöntäaineita.

Hyvää tekevän täysravinnon ansiosta koiran turkki kiiltää ja voi hyvin. Koira ei rapsuttele itseään, ravinto imeytyy hyvin ja vatsan toiminta on säännöllistä. Koiran henki ei haise, silmät ovat kirkkaat eivätkä punoita. Korvat eivät kutise eikä niistä vuoda eritteitä. Täysipainoisen ravinnon ansiosta koiralla riittää myös elinvoimaa ja virtaa sekä ruokahalu on hyvä. Golden Eagle Holistic Health Hypo-Allergenic Duck & Potato on sekä holistinen että hypoallergeeninen. Kokonaisvaltainen eli holistinen ruoka sisältää erittäin laadukkaita raaka-aineita. Ruoan sulavuus on hyvä, lihapitoisuus on korkea ja erityistä huomiota on kiinnitetty tuotteen sisältämiin hyviin rasvoihin. Holistinen ravinto sisältää aina terveyttä edistäviä ainesosia. Hypoallergeeniseksi ruoaksi lasketaan ravinto, joka ei sisällä tavallisimpia allergioita aiheuttavia ainesosia, kuten vehnää, soijaa, maissia, naudanlihaa, porsaanlihaa eikä maitotuotteita.

Valmiste on todella suosittu kaikkien koirien keskuudessa

 • Golden Eagle Holistic Health Hypo-Allergenic Duck & Potato täysravinnossa lihapitoisuus on todella korkea
 • Tarjoa Golden Eagle Holistic Health Hypo-Allergenic Duck & Potato täysravinnon ohella koiralle aina riittävästi myös juotavaa

 • Tuotemerkki: Golden Eagle
 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 1-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 8,9 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto

Samankaltaisia tuotteita

Muita tuotteita Golden eagle kuivaruoka -kategoriasta

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun