Dog Barrier 2 -koiraportti, Savic

Dog Barrier 2 -koiraportti, Savic

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
00.0
(0)
 

Dog Barrier 2 -koiraportti - K 107 cm, L 75 - 84 cm tai K 75 cm, L 75 - 84 cm pitää koiran siellä, missä sen kuuluukin olla. Kestävä portti sopii sisätiloihin ja sen voi asentaa ilman poraamista.

Laadukas koiraportti sisälle

Kaikki koiranomistajat tietävät, että koirat saattavat välillä eksyä sellaisiin paikkoihin, joihin niiden ei kuuluisi mennä. Jos koiran jättää päiväksi yksin kotiin, on paljon mahdollista, että se löytyy vaikka sohvalta nukkumasta. Koiralle voi kuitenkin rajata oman tilan helposti Dog Barrier -koiraportin avulla. Dog Barrier 2 -koiraportti sopii jokaiseen kotiin. Sitä voi muokata sen mukaan, miten leveä oviaukko on. Koiraportti on oletukseltaan 50 cm leveä, mutta sitä voi säätää aina 84 cm leveäksi asti. Jos tämäkään leveys ei riitä, on koiraporttiin mahdollista hommata levennysosia. Niiden avulla portista saa jopa 112 cm leveän. Koiraportti asennetaan ilman poraamista. Asennusohjeet tulevat pakkauksen mukana. Kahteen suuntaan kääntyä ovi helpottaa kulkemista. Koiraportti sopii siis loistavasti aivan joka paikkaan.

Dog Barrier 2 -koiraportti - K 107 cm, L 75 - 84 cm sopii loistavasti suurikokoisille koirille ja toinen koko K 75 cm, L 75 - 84 cm sopii pienemmille. Koirat eivät pääse hyppäämään sen yli. Sen lisäksi avonainen portti takaa sen, että koira voi nähdä joka puolelle jopa yksin ollessaan. Tämä on parempi vaihtoehto kuin oven sulkeminen. Suljetun oven takana koirat saattavat monesti alkaa esimerkiksi hajottamaan paikkoja, koska ne eivät pidä suljetuista paikoista. Portin pinnojen väli 5,3 cm takaa sen, että koirat eivät pääse myöskään läpi portista. Dog Barrier 2 -koiraportti on siis loistava ja kestävä valinta jokaiseen kotiin.

Koiraportti isoille tai pienille koirille

  • Säädettävä portin leveys
  • Portti aukeaa kahteen suuntaan
  • Kaksi eri kokoa: K 107 cm, L 75 - 84 cm ja K 75 cm, L 75 - 84 cm

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun