Aluline-autokuljetuslaatikko

Aluline-autokuljetuslaatikko

139,99€
(0)
Alulinen autokuljetuslaatikko on jokaisen koiranomistajan suosikkituote. Koira matkustaa turvallisesti, mutta viihtyisästi kuljetuslaatikossa. Laatikko myös suojaa koiraa auringolta ja kuumuudelta tarjoten varjoisan paikan, jossa voi levätä. Kuljetuslaatikko tarjoaa suojaa Alulinen valmistama koiran kuljetuslaatikko pelastaa monet autoreissut. Useat koirat eivät pidä autoilusta ja saattavat.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  4-7 päivää
  4,99 €
  Yli 49 € tilauksissa ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  139,99€
  L 50 x S 82 x K 65 cm (S-koko)
  0 € / LxSxKcmSkoko
from €139.99 to €139.99 1
Aluline-autokuljetuslaatikko hinnan kehitys

Alulinen autokuljetuslaatikko on jokaisen koiranomistajan suosikkituote. Koira matkustaa turvallisesti, mutta viihtyisästi kuljetuslaatikossa. Laatikko myös suojaa koiraa auringolta ja kuumuudelta tarjoten varjoisan paikan, jossa voi levätä.

Kuljetuslaatikko tarjoaa suojaa

Alulinen valmistama koiran kuljetuslaatikko pelastaa monet autoreissut. Useat koirat eivät pidä autoilusta ja saattavat olla hyvin rauhattomia reissun aikana. Se voi olla myös vaarallista, jos koira alkaa liikkumaan autossa. Sen vuoksi jokaiselle koiralle tulisikin hommata kuljetuslaatikko, jonka voi sijoittaa auton takatilaan. Alulinen laatikot on valmistettu muovin ja alumiinin sekoituksesta. Se on siis hyvin tukeva ja samalla myös vesitiivis. Laatikon kulmat on pyöristetty. Jos laatikossa olisi terävät kulmat, ne saattaisivat vahingoittaa koiraa tai tehdä pahaa jälkeä autolle. Kuljetuslaatikon oven saranat on tehty vahvasta muovista. Oven pystyy lukitsemaan avaimella, jolloin koira ei varmasti saa ovea auki ajon aikana. Ovenpielien pienet kuminappulat takaavat sen, että ovi sulkeutuu hiljaisesti, eikä siitä pääse minkäänlaista kolinaa ajon aikana.

Alulinen laatikko antaa koirallesi turvaa ajon aikana ja rauhoittaa autoreissuista kärsivää koiraa. Laatikon pohjalle voi laittaa ison ja pehmeän tyynyn, jotta koira voi vaikka levätä automatkan ajan. Kuljetuslaatikko on helppo asentaa paikalleen. Myös sen irrottaminen käy yhtä kätevästi. Laatikko on suunniteltu niin, että se sopii optimaalisesti auton tavaratilaan. Laatikossa on muun muassa edestä ja takaa vino katto, joka ei tuota ongelmia korkeudenkaan puolesta. Laatikkoa on saatavana monessa eri koossa, joten jokaiselle koiralle löytyy takuulla sopiva. Koko L 65 x S 92 x K 65 cm, eli M-koko sopii hyvin keskikokoisille koirille.

Alulinen tyylikkäät kuljetuslaatikot

 • Kestävä ja turvallinen
 • Helppo asettaa autoon
 • Kolme kokoa: S (L 50 x S 82 x K 65 cm), M (L 65 x S 92 x K 65 cm) ja L (L 80 x S 92 x K 65 cm)

 • Verkkokauppa: Zooplus
 • Toimitusaika: 4-7 päivää
 • Toimituskulut: 4,99 €
  Yli 49 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun