Seat Guard -suojapeite autoon - 165 x 140 cm / väri: musta

Seat Guard -suojapeite autoon - 165 x 140 cm / väri: musta

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Kaikki koiranomistajat tietävät, miten paljon lemmikistä voi lähteä karvaa. Kun koiraa kuljettaa autossa, on auto hyvä suojata peitteellä, joka on helppo puhdistaa aina käytön jälkeen.

Helppokäyttöinen peite suojaamaan autoasi

Seat Guardin valmistama suojapeite koossa 165 cm x 140 cm sopii useimmille automalleille ja se on helppo asentaa auton sisätilaan. Peite ei suojaa ainoastaan takapenkkiä, vaan myös lattiaa ja jalkatilaa. Peitteestä löytyy vetoketju, jolla sen saa jaettua kahtia. Tällä tavoin takapenkin voi jakaa niin, että yksi henkilö sopii istumaan siellä. Seat Guard -suojapeite kestää hyvin likaa ja kosteutta. Se on helppo puhdistaa esimerkiksi kostealla liinalla. Peitteestä löytyy kaksi aukkoa turvavöille. Suojamatolle voi hommata myös levennysosat, jotka tekevät takapenkistä leveämmän. Näin koira voi maata takapenkillä automatkan ajan. Puhallettava laajennusosa on ostettavissa yhtenäisenä pakettina suojapeitteen kanssa. Laajennusosan kanssa myös suojapeite kuormittuu paljon vähemmän. Tällöin peitekin kestää enemmän aikaa ja käyttöä. Peitteen musta väri on huomaamaton ja sopii hyvin melkein penkkiin kuin penkkiin.

Seat Guard -suojapeite 165 cm x 140 cm on lähes jokaiseen autoon soveltuva takapenkin suoja. Sen yläpuoli on polyesteria ja alapuoli PVC:tä. Nämä materiaalit ovat sellaisia, että niistä molemmat on helppoja puhdistaa. Peitteen voi esimerkiksi kopistella ulkona tai pyyhkiä kostealla pyyhkeellä. Peite kiinnitetään etupenkin niskatukeen kätevällä lenkillä. Takapenkin levennysosa tekee koiran matkustamisesta mukavampaa. Levennysosa on puhallettava ja sitä voi käyttää joko vakituisesti tai silloin tällöin. Levennysosa myös pidentää suojapeitteen käyttöikää, kun peitteelle ei koidu niin kovaa rasitusta jatkuvasti. Suojapeite mahtuu pieneen tilaan silloin, kun se ei ole käytössä. Sen voi laittaa vaikka auton takakonttiin odottamaan seuraavaa autoreissua.

Helppokäyttöinen ja helposti puhdistettava suojapeite

  • Polyesteria ja PVC:tä oleva peite on helppo puhdistaa
  • Peitteen voi jakaa kahtia
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun