Dog Barrier Outdoor - K 95 cm, L 84 - 154 cm, Savic
Savic

Dog Barrier Outdoor - K 95 cm, L 84 - 154 cm, Savic

79,99€
(0)
Koirat ovat uteliaita eläimiä ja saattavat välillä lähteä tutkimaan paikkoja myös naapurin puolelle. Sen vuoksi koirille onkin hyvä asettaa selkeät rajat siitä, mihin saa mennä ja mihin ei. Koiraportti asettaa rajat Dog Barrier Outdoor - K 95 cm, L 84 - 154 cm, savic on omiaan pitämään lemmikit oman pihan puolella. Koiraportin voi laittaa ulos vaikkapa portinpieleen. Koira näkee portista.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  4-7 päivää
  4,99 €
  Yli 49 € tilauksissa ilmainen toimitus
  79,99€
from €79.99 to €79.99 1
79.99 Zooplus hinta tuotteelle

Koirat ovat uteliaita eläimiä ja saattavat välillä lähteä tutkimaan paikkoja myös naapurin puolelle. Sen vuoksi koirille onkin hyvä asettaa selkeät rajat siitä, mihin saa mennä ja mihin ei.

Koiraportti asettaa rajat

Dog Barrier Outdoor - K 95 cm, L 84 - 154 cm, savic on omiaan pitämään lemmikit oman pihan puolella. Koiraportin voi laittaa ulos vaikkapa portinpieleen. Koira näkee portista, koska sitä ei ole tehty umpinaisesta materiaalista. Portissa on metallisia tankoja, jotka ovat kuitenkin sen verran tiheästi, ettei koira pääse livahtamaan läpi. Aivan pienimmille koirille tämän kokoinen portti ei kuitenkaan sovi, sillä sen mitoitus on tarkoitettu keskikokoisille ja sitä suuremmille koiraroduille. Pihasta tulee siis helposti turvallinen paikka, kun viimeistelet sen koiraportilla. Näin koiran voi jättää ulos vartioimattakin, eikä tarvitse pelätä, että se eksyisi toisten pihoille. Koiraportti on myös hyvin kestävää materiaalia, joten siihen ei jää jälkiä, vaikka koira kokeilisikin sitä hampaillaan. Rautainen portti kestää kyllä.

Dog Barrier Outdoor - K 95 cm, L 84 - 154 cm, savic on omiaan jokaiselle pihalle, jonne portin voi asettaa. On tärkeää huomioida, että portti on juuri sopivan kokoinen ja sopii hyvin haluamaasi paikkaan. Koiraportin voi sijoittaa myös vaikkapa terassin tai parvekkeen ovelle. Näin se estää koiraa pääsemästä ulos, vaikka ovi olisikin auki. Porttia voi säätää aina 84 cm leveydestä 154 cm leveäksi saakka. Portti kestää loistavasti säätä ja se on hyvin monikäyttöinen. Portti aukeaa kahteen suuntaan, joten sitä voi käyttää missä tahansa oviaukossa tai portinpielessä. Asennuspakkaus ja ohjeet tulevat koiraportin mukana.

Monikäyttöinen koiraportti ulko- ja sisäkäyttöön

 • Portissa on säädettävä leveys
 • Portti sopii sisä- ja ulkokäyttöön

 • Verkkokauppa: Zooplus
 • Toimitusaika: 4-7 päivää
 • Toimituskulut: 4,99 €
  Yli 49 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun