Pentuaitaus Gold Zinc, kulta

Pentuaitaus Gold Zinc, kulta

Pentuaitaus LifeStages Max Lock Pink Pentuaitaus MaxLock Black Split Door Pentuaitaus Gold Zinc, kulta
54,95€
(0)
Pennut ovat suloisia mutta voivat nopeasti ehtiä omille teilleen, mikäli niitä ei pidä silmällä. Pentuaitauksen avulla pentuja voidaan totuttaa muihin lemmikkeihin ja esimerkiksi ulkona olemiseen turvallisesti. Turvalliset ulkoiluhetket pennuille Koiranpennut ovat suloisia otuksia mutta kun vahdittavana on viisikin pentua voi meno mennä villiksi. Pennulle maailma on täysin avoin ja täynnä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  54,95€
  8 kpl 61 x 61 cm
  0,001 € / kplxcm
from €54.95 to €54.95 1
54.95 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
Pentuaitaus Gold Zinc, kulta hinnan kehitys

Pennut ovat suloisia mutta voivat nopeasti ehtiä omille teilleen, mikäli niitä ei pidä silmällä. Pentuaitauksen avulla pentuja voidaan totuttaa muihin lemmikkeihin ja esimerkiksi ulkona olemiseen turvallisesti.

Turvalliset ulkoiluhetket pennuille

Koiranpennut ovat suloisia otuksia mutta kun vahdittavana on viisikin pentua voi meno mennä villiksi. Pennulle maailma on täysin avoin ja täynnä kaikkea jännittävää ja uutta tutkittavaa. Tämä luontainen uteliaisuus voi saattaa pennun vaaraan, mikäli tätä ei vahdi. Pentu voi erehdyksissä esimerkiksi syödä jotain tai suunnistaa auton taakse ja olla vaarassa joutua päälle ajetuksi. Pentuaidan avulla riskitekijöitä voidaan vähentää huomattavasti. Pennut pysyvät turvallisesti aitauksessa sen aikaa, kun poistat pihasta vaaratekijät, kuten terävät työkalut, rikkaruohojen myrkyt ja niin edelleen. Aitaus on myös erinomainen tapa antaa pentujen tutustua ulkomaailmaan kontrolloidusti. Pentuaitauksen saa tuettua tukevasti maakiilojen avulla, jolloin aitaus pysyy paikoillaan tukevasti. Halutessasi voit myös yhdistää aitauksen erilliseen metallihäkkiin tai voit myös laajentaa aitausta toisen pentuaitauksen avulla.

Pentuaitaus on saatavissa useassa eri koossa, joten suurikin pentulauma saadaan pidettyä kurissa. Pentuaitauksen purkaminen ja pystytys on helppoa ja se käy nopeasti, eikä siihen vaadita erillisiä työkaluja. Aitauksen muotoa voidaan myös säädellä näppärästi. Voit pystyttää sen 8-kulmioon, suureksi neliöksi, suorakulmioksi tai voit käyttää aitausta rajaamaan eri tiloja toisistaan. Yksi pentuaitauksen paneeleista on ovellinen, mikä helpottaa aitaukseen menoa ja sieltä poistumista. Valmistusmateriaali on metallia, joka on kullanvärisellä akryylillä pinnoitettu. Valitse koirasi tai koiriesi kannalta sopivan kokoinen aitaus, jotta lemmikilläsi olisi tarpeeksi tilaa telmiä tai loikoilla kaikessa rauhassa. Mikäli puuhailet pihalla samalla, kannattaa aitaus sijoittaa siten, että pennuilla on näköyhteys sinuun ja muihin perheenjäseniin.

Gold Zinc pentuaitauksen hyvät puolet

 • Kestävä metallista valmistettu pentuaitaus
 • Sopii käytettäväksi esimerkiksi tilanjakajajana
 • Kokoa voidaan suurentaa yhdistämällä kaksi aitausta keskenään
 • Aitaukseen voidaan myös yhdistää metallinen häkki

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun