Koiratarvikkeet netistä
Pentuaitaus MaxLock Black Split Door

Pentuaitaus MaxLock Black Split Door

Pentuaitaus MaxLock Black Split Door Pentuaitaus Gold Zinc, kulta
99,99€
Pentuaitaus on turvallinen paikka, jossa pennut voivat oleskella kun valvova silmä ei ole välittömässä läheisyydessä. Pentuaitaus MaxLock Black Split Door on todella helppo koota ja purkaa. Suojaa pennuille pentuaitauksella Kun täytyy huolehtia koiranpennuista, on pentuaitaus hyvä apu. Se suojaa pentuja etteivät ne pääse satuttamaan itseään tai tuhoamaan paikkoja. Pentuaitaus on väriltään.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  99,99€
 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  119,99€
from €99.99 to €119.99 2
99.99 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
119.99 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle

Pentuaitaus on turvallinen paikka, jossa pennut voivat oleskella kun valvova silmä ei ole välittömässä läheisyydessä. Pentuaitaus MaxLock Black Split Door on todella helppo koota ja purkaa.

Suojaa pennuille pentuaitauksella

Kun täytyy huolehtia koiranpennuista, on pentuaitaus hyvä apu. Se suojaa pentuja etteivät ne pääse satuttamaan itseään tai tuhoamaan paikkoja. Pentuaitaus on väriltään musta. Aitaus on helppo koota ja purkaa. Se koostuu kahdeksasta paneelista, joista jokainen on 61 cm leveä. Rako pinnojen välissä on vain 3,8 cm, joten pienikään pentu ei pääse välistä sujahtamaan. Aitauksen portissa on MaxLock-lukko. Tämä tarkoittaa sitä, että portissa on useampia pisteitä joihin portin lukituksen saa kytkettyä. Aitauksen kulkuaukon korkeuden voi itse säätää sopivaksi. Kokoamiseen tai purkamiseen et tarvitse minkäänlaisia työkaluja. Aitausta voidaan käyttää myös ulkona, ja sen mukana toimitetaan kiilat joilla aitauksen saa kiilattua turvallisesti maahan. Aitauksen muotoa voi itse muutella. Sitä voi käyttää myös suorana tilan jakamiseen.

Pituutta suoraksi asetetulla Pentuaitaus MaxLock Black Split Door -tuotteella on kaikkiaan 488 cm, joten sillä voi tarvittaessa rajata pennuille isonkin tilan asunnosta. Aitauksesta voit muotoilla halutessasi vaikka neliön tai suorakulmion. Pentuaitaukseen on mahdollista liittää myös metallista valmistettu häkki. Osiin ei aitausta voi jakaa. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus yhdistää kaksi aitausta yhteen ja näin ollen saada suuremmallekin pentueelle sopivan paikan oleilla. Pentuaitaus MaxLock Black Split Door on monikäyttöinen ja sitä on myös helppo kuljettaa mukana, esimerkiksi henkilöautossa. Näin pennuille saadaan turvallinen paikka vaikkapa mökille. Aitauksessa oleva ovi on lisäksi kaksiosainen oviaukko.

Turvallinen ja monikäyttöinen aitaus

 • Voidaan käyttää myös ulkona
 • Aitauksessa on MaxLock-turvalukko

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun